БСП представя президентската двойка на Бузлуджа

БСП представя президентската двойка на Бузлуджа | StandartNews.com

„Президентската двойка ще бъде известна за националния ни събор на Бузлуджа". Това съобщи Георги Търновалийски, член на ИБ на ОблС на БСП - Пловдив и председател на областния предизборен щаб, на нарочна пресконференция в града под тепетата.

„От днес стартира общопартийното допитване в какъв формат да участваме на президентските избори", обясни той. И уточни, че то ще продължи до 3 юли и всеки един член на столетницата може да изрази мнението си. С него се реализира един от ангажиментите на председателя Корнелия Нинова за вземане на решение с участието на социалистите от структурите в страната, добави той.

В Пловдив има създадена организация за провеждането му, а резултатите ще бъдат оповестени на пресконференция, стана ясно от думите на Георги Търновалийски.

До 9 юли Националният съвет на БСП ще обобщи данните, след което ще стане ясна и формулата за участие в президентската надпревара. От 10 юли до 26 юли районните, градските и общински структури ще проведат конференции за номинации на кандидати за президент и вицепрезидент, допълват от пресцентъра на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай