11:50 ч.

11.08.17

2 мин.

0

12

0

БСП питат: Използват ли се държавни институции за оказване на натиск и разчистване на сметки?

от редактор |

БСП питат: Използват ли се държавни институции за оказване на натиск и разчистване на сметки?

БСП излезе с остра декларация срещу управляващите. Ето какво гласи тя:


В последните дни станахме свидетели на скандали и фрапиращи нарушения на закона от страна на изявени кадри на ГЕРБ.


Видяхме как председател на група общински съветници в Перник гласува лично за придобиването на половин детска градина, а кмет на Алфатар назначава собствената си дъщеря на работа в общината.


Всичко това може да бъде прието като капка в морето, след скандалните признания от страна на свидетели в аферата „Суджукгейт". Признания, че биват притискани, заплашвани и мачкани, само защото са си позволили да кажат СТОП на рекета, упражняван върху тях от депутат на ГЕРБ.


Междувременно уволниха полицейски служител, който си позволи да покаже на цялата общественост как е обиждан и заплашван от директор на охраната в АЕЦ "Козлодуй".


Огромно притеснение буди фактът, че държавни институции, като НАП, Агенция по храните и др., биват използвани от ГЕРБ за разчистване на лични сметки, за заплахи и оказване на политически натиск.


БСП се противопоставя категорично на случващото се в момента в държавата. Българският гражданин не трябва да живее в страх, че някой ще реши да смачка бизнеса му, да навреди на семейството му, да бъде уволнен само, защото е решил да се защити и противопостави на стила и метода, по който се управлява държавата.


БСП се противопоставя категорично на това държавни служители да бъдат използвани като рекетьори и маша в ръцете на властимащите, само защото ги е страх да не бъдат уволнени. Държавните институции трябва да бъдат еталон за честност и компетентност при изпълнение на основните си задължения, а не да бъдат ползвани като рекетьорски бухалки.


Призоваваме всички граждани, служители на държавната администрация, хора на бизнеса, работници и др., върху които машината ГЕРБ е оказвала или оказва натиск – не се страхувайте! Дайте гласност на това, което се случва!


Парламентарната група на „БСП за БЪЛГАРИЯ" и всички наши структури в страната, са на разположение на всеки, който има нужда от защита. Готови сме да направим национална кампания – „Не на страха и рекета". Вие сте свободни хора и никоя политическа сила, независимо от кой цвят е, няма право да ви подчинява със страх, заплахи и рекет.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:44 · 12.08.2017
Нинова напомня за времето когато управляваше нейната партия и си разчистваше сметките с инакомислещите с помощта на атентати,затвори,концлагери и убийства без съд и присъда.
Потребител · 18:13 · 12.08.2017
Ако държавата използваше държавни институции за разчистване на сметки досега половината от ръководството на БСП да са в затвора.Но Б.Борисов е много толерантен към своите опоненти и се чудя на неговата търпимост към тая нагла червена сган.
Потребител · 15:22 · 12.08.2017
По-добре ГЕРБ да ни граби , отколкото другите - нали така или иначе сме на изчезване!!!
Потребител · 08:38 · 12.08.2017
На ръководството на" БСП КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ "
И Е МНОГО ЗЛОБНО ЧЕ
НЕ МОЖЕ ОЩЕ ДА КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
КАКТО СА ГЛАДНИ И ОЗВЕРЕЛИ НИЩО ЧУДНО ДА СИ ГРЪМНАТ ЦЕНТРАЛАТА И ДА ОБВИНЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ТОВА.ЕЙ...МАЙТАПЯ СЕ....ДА НЕ ГО НАПРАНИТЕ НАИСТИНА ЧЕ ТО САМО ТОВА ВИ ОСТАНА...ПОДСЪДИ МО Е
МАЙ СТЕ ПРОГЛЕДНАЛИ..МАЙ МАЙ ЧЕ И СЕПТЕМВРИ
Потребител · 18:42 · 11.08.2017
Да,използват сe,за повeчe информатсиа сe обадeтe на свинариа Гeргов от Пловдив,човeкат,гeпил панаира и наи-голeмиа хотeл в града,както и курорта Сланчeв дeн,а мeждудругото тои e вашата касичка!
С уважeниe
Партииниа сeкрeтар/касиeр
Потребител · 16:05 · 11.08.2017
НЕ! Партия ГЕРБ никога не е убивала хора БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, като БКП/БСП през 44/45 година! БСП бие български граждани пред парламента, използвайки поделения на МВР! При ГЕРБ няма МЕТАЛНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ ПРЕД НС! Хората вече се чувстват СВОБОДНИ и мразят престъпната БСП!
Потребител · 15:47 · 11.08.2017
ДА! Най-после Държавата трябва да си РАЗЧИСТИ СМЕТКИТЕ С БСП и специално с НИНОВА!
Потребител · 15:30 · 11.08.2017
Безсрамно използванена отделнислучаи за пропаганда - това са воплите на БСП, които са щелида бъдат защитници. Забравиха за Ловеч, Белене, цялата си бивша държавна машина на Държавна Сегурност не за рекет и натиск, а за убийства и съсипване на животи. Но ние не забравяме и няма да забравим!
Потребител · 15:06 · 11.08.2017
Всичко това може да бъде прието като капка в морето, след скандалните признания от страна на свидетели в аферата „Суджукгейт". Признания, че биват притискани, заплашвани и мачкани, само защото са си позволили да кажат СТОП на рекета, упражняван върху тях от депутат на ГЕРБ.Копирано от standartnews.com
Потребител · 16:46 · 11.08.2017
@Потребител Ot rimsko vreme e taka- instituziyate e grupa hora , koito sa se nagnezdili na vlast i si pasyat mestenzata s's vsi4ki sredstva. Vsi4ki saneme, 4e vr'zkite sa nai - vagni. Nikoi ne se interesuva kolko si obrasovan i kakvo mogesh i snaesh, ponege instituziite ne v'rshat nikakva realna rabota. Nugno e da si loyalen k'm shefa , a toi k'm svoya shef, i taka do v'rha na piramidata. I ponege tova e mafiotska struktura, nyama zadr'gki i podbor na sredstva- vsi4ko vlisa v upotreba pres neofeodalna B'lgaria. Satova as napusnah stranata.
Потребител · 13:49 · 11.08.2017
От това свинско стадо с угоени,червендалести прасета да е произлязло нещо нормално освен традиционното грухтене и непреодолимата миризма на свински изпражнения??!!
Потребител · 10:08 · 12.08.2017
@Потребител Да произлязоха мутритe от СИК и милиционeритe , които с бухалкитe завладяха бизнeса и всичко в България !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент