16:35 ч.

17.04.18

1 мин.

0

0

0

БСП няма да номинира кандидати за КЕВР

от редактор |

БСП няма да номинира кандидати за КЕВР

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че партията няма да излъчва номинации за кандидати за Комисия за енергийно и водно регулиране. По думите ѝ това решение e било прието със 100 % пълно мнозинство и съгласие на Изпълнителното бюро на партията преди няколко часа.


Тя представи пред медиите в града и аргументите, с които е било взето решението. „Този модел - на КЕВР и на останалите регулационни, уж независими органи, е сбъркан още от началото. Това не са независими органи, а органи, които провеждат или корпоративни или политически интереси. Ние заявяваме, че искаме смяна на модела на подобен вид управления на тези органи и начина, по който взимат решения. Поради което няма как, заради това оспорване на съществото на такъв орган, сега да предложим кандидати за КЕВР", подчерта Корнелия Нинова. Тя добави, че към момента не е било обсъждано и взимано решение за оттегляне на членовете на БСП в сега действащите регулационни органи.


„Не сме обсъждали подобно нещо, но оттук нататък няма да предлагаме членове на такива органи – решение на Изпълнителното бюро", каза още Нинова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент