08:45 ч.

11.01.17

1 мин.

0

10

0
БСП: Ние сме алтернативата

Това е основното послание, което от партията ще излъчат на старта на новия политически сезон


„БСП е алтернативата за българските граждани" е основното послание, което от партията ще излъчат на старта на новия политически сезон, научи "Стандарт" от свои източници на "Позитано 20".


Лидерът на столетницата Корнелия Нинова е втора по ред с четенето на декларация в пленарна зала на днешното първо за новата сесия заседание на депутатите. В нея Нинова ще акцентира именно върху това, че БСП предлага „категоричната алтернатива на България, защото много хора не харесват това, което се случва в момента, но нямат възможност за избор".


Соцлидерът ще изброи и основните приоритети пред „Позитано 20", с които столетницата ще се превърне в тази алтернатива. Мотивът й е, че такива са очакванията на българските граждани към нея самата и към БСП. Наред със задачите Корнелия Нинова няма да спести и критиките към правителството в оставка на Бойко Борисов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:33 · 12.01.2017
Курнелия Решетникова Дебелогъзова и подставената кукличка ,скритата лимонка с компроматите Льотчика червен
Потребител · 00:45 · 12.01.2017
от цялата ликвидация на предприятия се облагодетелства ха кръгове от бившата номенклатура затова сме в това дъно на европа
Потребител · 15:10 · 11.01.2017
Ха,ха,ха,ха,тази е много смешна,па си и вярва!Лъжци сте били и сега и преди занапред!!!
месара · 12:05 · 11.01.2017
единствената алтернатива е бсп с техния летец генерал , вън от политиката , те са опасни за България !!! всяка тяхна дума сме я чували и преди , с тези думи съсипаха България и доведоха народа до просешка рояга ! ще ги питам само едно : защо през всички години ( а те не бяха малко ) когато управлявахте не направихте нищо добро за Държавата ни, а сега отново предизборни обещания и същите лъжи ?
Потребител · 10:38 · 11.01.2017
ДОКАТО НЕ ИЗГОНИТЕ ГЕЯ ,ФЪФЛЕКА ,ЗБОГОМ И КУ ДРУГИ КАПУТИ НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА НЕ МОЖЕ ДА СТЕ. ТОВА ЧЕ ГЕНЕРАЛА СПЕЧЕЛИ НЕ ВИ ДАВА ПРАВО ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ВИЕ ИМАТЕ ПРЪСТ В ТОВА
Потребител · 10:02 · 11.01.2017
И ако това е алтернатива,пресни са ни спомените от техните управления,спомнете си до колко стигна доларът преди 20г.-3000лв и само това ли ,техните управления бяха пълен провал и затова бяха измитани набързо от властта,да управляваш България не е така лесно както да изпратиш синът си при загнилия капитализъм в САЩ.
Потребител · 09:43 · 11.01.2017
Мижи КЬОРЧО да те Л...........
Потребител · 09:19 · 11.01.2017
само като я чуя и спирам телевизията. Как може толкова години да минат ии пак комунистите да надигат глави , след като ограбиха България. И същите тия комунисти да искат да управляват пак - вземи Лукановата зима и Виденовата зима, Орешарски...
Потребител · 09:03 · 11.01.2017
Фашаго, поздрави фурера гол пред огледалото , че само така се изживаваш като нещо повече от хлебарка. Така и не разбрахме на кого си задигаш полата: на немските фашаги, на немските комунета или на хамериканските соросоидни подлоги в уставка или на новите хамерикански рашански фенове в лицето на Тръмп? Хермафродит, Путя вече те знае кой си, кога сереш, кога си играеш с пикалото, всичко.
Потребител · 08:53 · 11.01.2017
Рeшeтникова,по-спокоино,виe стe алтeрнитива,но нe за управлeниe,а зa пандeлата с всички останали комунистичeски утрeпки и ушанки!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент