Борисов: Уверен съм, че Нинова ще дойде в НДК (ОБНОВЕНА)

Не сме гаджета да се гледаме очи в очи, обяви лидерът на ГЕРБ

Борисов: Уверен съм, че Нинова ще дойде в НДК (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

"Върнахме се във времето на младия Станишев".Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. От той даде пресконференция по темата с т.нар лидерски дебат с КорнелияНинова.

"Единственото, което исках, бе да излезем с министрите, които са писали управленската програма", обясни Борисов и разказа, че е звъннал на Корнелия Нинова тази сутрин пред около 20 души свидетели и са разговаряли 10-тина минути.

"Предложих й всички варианти - първо екипите в дебат, после ние. Тя отказа и ме пита какво ще правим ние тогава в първата част. Аз й отговорих - "ами ще седнем да пием едно кафе, да пляскаме. Аз започнах да се шегувам с нея. Тя отказа. После й предложих - "добре, първо ние, после те. Тя пак се се съгласи", разказа лидерът на ГЕРБ. И добави: "тя искала "очи в очи". Ами да не сме гаджета, че да се гледаме "очи в очи"".

"Аз й казах - (На Нинова - б.р.) - "ти по този път, по който си тръгнала, аз съм се връщал няколко пъти", подчерта още Борисов. И призова - "да спрат вече тези договорки".

"Е, тя ще дойде утре", все пак е убеден Борисов. Той обяви, че ще отиде с екипа си утре вечер в 19.00 часа - зала 6 на НДК, готов за дебат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай