Борисов: Предлагам нормални дебати с БСП, а не вакханалия (ОБНОВЕНА)

Лансират доктрини от 18 век, отсече Дончев

Борисов: Предлагам нормални дебати с БСП, а не вакханалия  (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава извънредна пресконференция в централата на партията му. С него са и бившият вицепремиер Томислав Дончев и ексдепутата Валентин Радев.

"Не сме се събрали да опровергаваме думите на БСП, защото те са глупости", анонсира Томислав Дончев. "В момента се лансират икономически доктрини от края на 18 век", продължи Дончев по отношение на критиките на БСП за споразумението СЕТА.

Тези дни ни омръзна да слушаме лъжи", отбеляза Валентин Радев по отношение на решението за НАТО и засилване на военното присъствие на Алианса в Черно море. И припомни думи на Корнелия Нинова от лятото по темата. "Корнелия Нинова трябва да излезе сега и да си къса ризата за всичко, което сега е направено. А тя нищо не казва за това, че служебният министър Стефан Янев го е подкрепил", отбеляза Радев.

"Аз много ясно заявих, че докато съм премиер няма да допусна военни кораби в Черно море. Не знам дали съм врабче или гълъб", коментира темата и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Няма да влизам в тона на тази дама (Корнелия Нинова - б.р), защото съм джентълмен. Но ако не бях джентълмен, щях да я сравня с някоя птица. Но не и с ястреб", отбеляза още той.

"Тези хора (БСП - б.р) използват такива изрази, че техният речник в Банкя го наричаме - "каруцарски". А ние станахме възпитани. Нека да дойдат, да говорим. И аз подкрепям Нинова за това, че по бежанската тема трябва да има национално съгласие", продължи Борисов.

"Много ми е мила държавата, за да пусна партията в тази ванхалия, която ще се разрази. Имам такива говорители в партията, с такива езици - особено в женската част. Накрая ще се заскубят за косите. Затова им предлагам дебатите да ги направим както си му е редът", отбеляза лидерът на ГЕРБ. Той разкри, че е накарал хората си да му намерят слабо място на нещата, които са правили от БСП. "А те нищо не са направили", обобщи Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай