Борисов: Нека хората да ми простят за неволните грешки

Борисов: Нека хората да ми простят за неволните грешки | StandartNews.com

Нека хората да ми простят за неволните грешки и да гледаме напред. Няма безгрешни хора и е човешко да се греши. Това каза в Сандански по време на Зимния университет на МГЕРБ Бойко Борисов, председател на ПП ГЕРБ и водач на листата на 25 МИР, съобщава „Фокус"- Пирин.

„Човешко е да се греши, човешко е да се поправи, затова са избрали днешния ден, ако си допуснал грешка да поискаш прошка от близките, съседите, приятелите, от хората, а когато е една голяма партия от народа", каза Борисов. По думите му трябва да се изчисти всичко, дори негативното към своите опоненти, защото негативните мисли и омразата пораждат болести, напрежение. „Нека хората да ми простят за неволните грешки и да гледаме напред, ако е направено нещо неволно", каза Борисов. По думите му е много важно да има системни, прогнозируеми, с целия си свой политически живот партии.

Борисов заяви, че пътувайки към Сандански и преминавайки през различни части на България е видял какво е направило правителството на ГЕРБ за тези години.

„Никой от нашите опоненти обаче няма интерес да го напомни. Неузнаваем е Благоевград като преминаваш покрай санираните блокове. Там беше като цигански катун, олюпени, като ги чакаме всеки момент да се сринат и да паднат. Сега сякаш това е един нов комплекс. Всичко това е дело на българския народ. Това е дело на нашата воля, на нашата експертиза. Въпреки, че срещу нас има едни царе на манипулацията. Една партия с над 100-годишна история. Те са царе от това да взривява църкви, през това да пращат да ги ядат хората прасетата в Белене, до няколко национални катастрофи. Изведнъж им се роди чувството за промяна. Такава наглост не съм виждал. Промяна с децата на старата номенклатура, ченгетата, олигарсите. На по 80 години хора са новите лица", каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай