Борисов: Хайде да източим държавния резерв за въоръжение

Не е добра практика отвъд океана да ми се дават съвети, посъветва премиерът

Борисов: Хайде да източим държавния резерв за въоръжение | StandartNews.com

Прави се така, че да има най-доброто за армията, но има пенсионери, има МВР, има жп. работници, има лекари, учители, има хора в неравностойно положение, както и инфраструктурни обекти. Всеки си тегли чергата към себе си, обяви премиерът Бойко Борисов по повод нападките, които отправи от САЩ Румен Радев.

Никого не съм обидил, нас ни нарекоха лобисти. Никога в този живот не съм бил такъв. 3 милиарда трябва да завинат веднага за самолети?!. Няма ли преди тях и други желаещи. Ще ги дадем, ще ги купим, но ще се пазарим. Тези 3 милиарда като се дадат само за изтребитилите, още 7 трябва да дадем за корабите и сухопътните войски. Това са 10 милиарда. Айде да източим държавния резерв и да го дадем за въоръжение и нищо няма да усетите срещу това, каза още той, цитиран от burgasinfo.com.

Не е добра практика отвъд океана да ми се дават съвети. Изразявам уважение към всички. Като си дойде президента, ще говорим. Московски иска дасе хвърля под влака, ако не му сменя вагоните и локомотивите Държавническата политика е да намериш баланса на всички желаещи. Сега артисти искат поне 10 млн. за театрите, завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай