Борисов: Атаката и лъжите на БСП ни накараха да сме най-добрите (ОБНОВЕНА)

Еврокомисията вече отрече за спрени пари, посочи премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов

Борисов: Атаката и лъжите на БСП ни накараха да сме най-добрите (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

"Аз първо искам да благодаря на Цецка Цачева, тя изнесе една тежка кампания. кампания, в която правителството не участваше", посочи премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на работната среща на партията. И се обърна още към Цачева, която е на първия ред: "Много ти благодаря. Справи се чудесно".

"Тези хейтъри, които постоянно пишат, не пишат кой е добрият. Те целево бият по ГЕРБ, те само казват, че ГЕРБ е лош", продължи анализа си Борисов.

Бойко Борисов отрече пред актива си твърденията на БСП, че за страната ни ще бъдат спрени европейските пари. "Г-жа Лъжа вчера говори безумни лъжи", отсече Борисов по адрес на соцлидера Корнелия Нинова. Той обяви, че вече е звъннал на европейските лидери, още утре ще се обърне и към Европейската комисия, за да се каже, че европари няма да бъдат спирани за страната ни. "В България лъжецът вика: "Дръжте крадеца". Затова и българи са измислили тази поговорка", коментира Борисов.

"Има целева атака срещу ГЕРБ разберете го, комунистите не са глупави, да знаете", обърна се още Борисов към актива на партията. 

"Абе ей вие окрадохте милиарди... А нямало да крадат", заяви Борисов по адрес на БСП. "Ние сме на 10 години. Ние сме пеленаче... а те са на 100 и колко години. Пет пъти вкарват държавата в кризи. А сега уж те са били новото, а ние сме старото", критикува Борисов по адрес на БСП. Той обаче се обърна и към хората си, като ги предупреди, че "ще им каже някои неща и на сама в централата, за да не звучи, че раздава присъди". "Никак няма да е лесно, защото те имат сателитчета, които има помагат", посочи лидерът на ГЕРБ.

"Аз знам, че хората ще се подведат, защото те (БСП - б.р.) обещават безплатни неща", призна Борисов. И допълни, че от БСП дори говорят за коалиция с ГЕРБ. "Сълзи даже ронеха онзи ден, но из трябва да се науча да плача, от радост разбира се", коментира шеговито Борисов. 

"Голяма част от българите, които живеят по-зле, ще се подведат. Няма как.... Мерките на БСП са около 3 млрд. на година. Тоест 12 млрд. за 4 години. Тоест са го сметнали точно колкото е Фискалният ни резерв сега", обясни Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай