09:14 ч.

22.01.17

2 мин.

0

40

0

Борисов: Атаката и лъжите на БСП ни накараха да сме най-добрите (ОБНОВЕНА)

от Ванина НЕДКОВА |

Борисов: Атаката и лъжите на БСП ни накараха да сме най-добрите (ОБНОВЕНА)

Еврокомисията вече отрече за спрени пари, посочи премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов


"Аз първо искам да благодаря на Цецка Цачева, тя изнесе една тежка кампания. кампания, в която правителството не участваше", посочи премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на работната среща на партията. И се обърна още към Цачева, която е на първия ред: "Много ти благодаря. Справи се чудесно".


"Тези хейтъри, които постоянно пишат, не пишат кой е добрият. Те целево бият по ГЕРБ, те само казват, че ГЕРБ е лош", продължи анализа си Борисов.


Бойко Борисов отрече пред актива си твърденията на БСП, че за страната ни ще бъдат спрени европейските пари. "Г-жа Лъжа вчера говори безумни лъжи", отсече Борисов по адрес на соцлидера Корнелия Нинова. Той обяви, че вече е звъннал на европейските лидери, още утре ще се обърне и към Европейската комисия, за да се каже, че европари няма да бъдат спирани за страната ни. "В България лъжецът вика: "Дръжте крадеца". Затова и българи са измислили тази поговорка", коментира Борисов.


"Има целева атака срещу ГЕРБ разберете го, комунистите не са глупави, да знаете", обърна се още Борисов към актива на партията. 


"Абе ей вие окрадохте милиарди... А нямало да крадат", заяви Борисов по адрес на БСП. "Ние сме на 10 години. Ние сме пеленаче... а те са на 100 и колко години. Пет пъти вкарват държавата в кризи. А сега уж те са били новото, а ние сме старото", критикува Борисов по адрес на БСП. Той обаче се обърна и към хората си, като ги предупреди, че "ще им каже някои неща и на сама в централата, за да не звучи, че раздава присъди". "Никак няма да е лесно, защото те имат сателитчета, които има помагат", посочи лидерът на ГЕРБ.


"Аз знам, че хората ще се подведат, защото те (БСП - б.р.) обещават безплатни неща", призна Борисов. И допълни, че от БСП дори говорят за коалиция с ГЕРБ. "Сълзи даже ронеха онзи ден, но из трябва да се науча да плача, от радост разбира се", коментира шеговито Борисов. 


"Голяма част от българите, които живеят по-зле, ще се подведат. Няма как.... Мерките на БСП са около 3 млрд. на година. Тоест 12 млрд. за 4 години. Тоест са го сметнали точно колкото е Фискалният ни резерв сега", обясни Борисов.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 00:16 · 08.02.2017
корупциата убива
Потребител · 19:10 · 06.02.2017
Тия са измамници, като trader.bg!
Потребител · 14:09 · 06.02.2017
Герб ни разпра! както и тия престъпници дето дават 10000лева ама демо и уж ти печелят пари от акции и глупости. Същото се отнася и за фирмите за спортни залози, лотарии и кредити
Потребител · 14:07 · 06.02.2017
Държавата, в лицето на управниците, съсипа народа. За мен лично е безразлично дали говорим за ГЕРБ или БСП. Народа мизерства. Каква е тая държава в която младежите си даватпоследните спестени пари на мошенически фирми, които работят срещусобствените си клиенти, като Еврофутбол, Национална лотария, trade.com,изи кредит и камара дуриг фирми за бързи кредити...тия всички са параван да се източватсметки. В същото време глупавия народ си дава парите. Защо си дава парите, като не печели нищо? Защото толкова му е нивото на образование натрупано в училище.
Потребител · 14:06 · 06.02.2017
Ами и тези и онези съсипаха държавата. Хората мизеруват. Аз не знам какможе даса нагли и БСП и ГЕРБ до такава степен, че да не им пука за народа. Щяха да вдигат заплати едно друго, а накрая нищо. Или и да има увеличение е мизерно на фона на покачващите се цени. Аз не съм от голям град и респективно доходите са ниски.Как да се лекувам, как да помагамна роднините си? Хубаво, че намерих една фирма за търговия на акции Фронт Пойнт Партнърс, та успявам да си докарамнякой лев отгоре на мизерната заплата.
Потребител · 22:36 · 23.01.2017
ot prebojadisani komunjagi bkp jivkovisti mi pisna prosti nahalni milioneri stanaha sa 27 g
Потребител · 08:56 · 23.01.2017
Понеже сте "най-добрите" затова ви отхвърлиха над 2,5 милиона българи. Иди да ги говориш тия неща в Лондон :) Много ама много ви е яд! Голям провал за вас. Радев ви отвя като торнадо.
Потребител · 18:12 · 22.01.2017
Простак,като малоумните си поддържници.Затова бяха най-голямата партия в България,защото кретените и идиотите тук са най-много и той разчита на тях,на лумпените.
Потребител · 15:04 · 22.01.2017
ПО ГОЛЕМИ УБИЙЦИ И КРАДЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ НЯМА,ОБИРАХА МАНДРИТЕ И МЕЛНИЦИТЕ,ИЗБИХА МАСА БЪЛГАРИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА САМО ЗА ДА ИМ ВЗЕМАТ ДОРИ ЖИЛИЩАТА,ВЗРИВЯВАХА ЦЪРКВИ,СЪЗДАДОХА МНОГО КОНЦЛАГЕРИ В СТРАНАТА ЗА ДА ВЪДВОРЯТ УМНИТЕ И НЕУДОБНИ ИМ БЪЛГАРИ,НИЕ ОБАЧЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА ТЯХ И ЗА СЛАДКИТЕ ИМ ЛЪЖИ ЗА ХУБАВ ЖИВОТ,ВИСОКИ ПЕНСИИ,ДОСТИГАНЕ НА 9 МЛН.НАСЕЛЕНИЕ И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ СЛАДКИ ОБЕЩАНИЯ,НИНОВА НАДМИНА И ТАТО.
Потребител · 08:39 · 23.01.2017
@Потребител Нинова не е надминала Тато защото той го постигна- бяхме над 9 милиона народ а сега сме може би и под 6 милиона вече. З милиона българи млади и образовани хора напуснаха страната заради криворазбраната ни демокрация. Прост човек си и затова не давай мнение! Може да се вземе пример как Унгария увеличи населението си с разни облекчения за младите хора и семейства но не за неграмотните които раждат деца заради помощите а за образованите хора!
Потребител · 14:17 · 22.01.2017
ДА УЕ, НА ДВЕ ГОДИНИ ПОДАВАТЕ ОСТАВКИ-НАЙ-ДОБРИТЕ---------ГЛЕЙ СИГА И ПРЕЗИДЕН ВЕЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ИЗБРА, А ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ-МАЛЕ КАКВА ТРЕСКА ЩЕ ВИ ЛЮЛЕЕ-САМО СТОЙ И ГЛЕДАЙ
Потребител · 13:18 · 22.01.2017
БОРИСОВ НЕ СЕ ИЗВИНИ ЧЕ НИ НАТРЕСЕ ТЪПИЯТ И ПРОСТ ПОМАК ПЕДЕРОСКО НА ТОЗИ ВАЖЕН ПОСТ. ДОБРЕ ЧЕ НЕ ДОПУСНАХМЕ ДА НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА. ТЪПАКА ТОВА СЕ ОПИТВАШЕ ПО ЗАПОВЕД ОТВЪН. СЕГА НАВЪН ВЛАСТТА СЕ СМЕНИ И ЩЕ ТРЯБВА СОРОС КУРВИТЕ ДА ЛИЖАТ ДРУГ ЗАДНИК ЗА ДА ЖИВЕЯТ ОХОЛНО.
Потребител · 13:16 · 22.01.2017
Всички атакисти са психари и друсани!Да бадат натикани принудитeлно в психиатрични клиники,а комунeтата на вагони и кам Коми,да сeкат трупи!А свиниата Пeeвски и аркадашитe му от ДПС на Тировe кам Анадолa!
Потребител · 08:46 · 23.01.2017
@Потребител Най-върлият антикомунист пазеше Тато и му разтриваше ушите. На кого да вярвам?!
Потребител · 13:12 · 22.01.2017
Какви 20 милиарда са изтeглeни бe тапак нeграмотeн!Това e рамково споразумeниe за 4г,за 16милиарда и с право на тeглeни,но при НУЖДА!До момeнта изтeглиха толкова,колкото да покриат поразиитe нанeсeни от комуниститe,атакиститe и ДПС!А имeно-4.2 милиарда(фалита на КТБ) и дeфитсата от-3.6%,около 2милиарда!Така,чe нeграмотнико повeчe нe пиши!Да тe e.ба в комуниста/атакиста/антихриста!
Потребител · 08:58 · 23.01.2017
@Потребител Срамно е че има толкова глупаци и наивници като теб все още. Затова ще сме най-бедната и нещастна нация.
Потребител · 13:03 · 22.01.2017
20 МИЛИАРДА ЗАЕМ ИЗТЕГЛИ И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СА. ЗА КАКВА АТАКА МИ ГОВОРИШ
Потребител · 13:02 · 22.01.2017
БСП-товe e свинариа Гeргов,заграбил панаира в Пловдив,курорти по морeто,гeн.Готсeв и крага Монтeрeи наи -зловeщата групировка на комуниститe,саздали бандититситe формированиа ВИС и СИК,грабиха и убиваха,за да сe обогатиат комуниагитe!А милиардитe изчeзнали от ВТО,които по разпорeжданe на Луканов биаха присвоeни до цeнт!Добрe,чe сам далeчe,народа прост...и пак сe задава чeрвeната чума!
Потребител · 12:54 · 22.01.2017
Тeзи комунисти маина са нeвeроитно нагли и бeзкрупулни!Започнаха маина от обири на мандри и тeроризам та чак маина до крадeнe на банки и Еврофондовe в днeшни врeмeна!Никога ниама да спрат да сe гавриат с балгарскиа народ!Били сотсиални маиана,а помнитe ли бабeто Масларова,с розовото Bentley,Louis Voitton чанта!БКП/БСП ван от закона и в Сибир!
Потребител · 12:10 · 22.01.2017
Да смачкаме БееееСеПедалите продажни на изборите така че да ходят да реват на гроба на бай тошо правешкия селски тарикат.оня дет е карал летящи ЗИЛ -ове ако започне да върти сфирки на путинката и той да си върви на село заедно с дебелогъзата свиня йотова гъстакМалинакова
Потребител · 11:29 · 22.01.2017
Милиардите ги откраднаха ГЕРБ и кликата им. Обещанията за безплатни неща ги дава Бойко - безплатно саниране и безплатно открадване на 80% от парите пак от фирми на ГЕРБ. Отворете си очите и не пишете само лъжи. Никога преди ГЕРБ мафия и държава не са били едно и също!
Потребител · 11:37 · 22.01.2017
@Потребител Когато една фирма ти дава една цена за изработка, това включва не самао материалитеза изработка, а също заплати на работници и управление,транспорт,данаци и осигуровки на работника и на фирмата, и тогава каквото остане е печалба кооята също се облага с данък. така че няма 80 % кражба, може да има 80% списък на фирми на които дават поръчките.80% кражба може да има когато цените са завишени с 1000 % и са одобрени от чиновник получил подкуп,освен ако чиновника не е изключително тъп.
Потребител · 11:43 · 22.01.2017
@Потребител Безплатни неща няма , санирането на сгради е форма на подобряване на живота на обикновеяния човек и връщане на част от данаци обратно към него, в придобиване на енергиина ефективност.Нещо което много хора няма да направят сами,на много приоритет им е ракията и салатата, не дали ще му е топло в къщи.
Потребител · 11:34 · 23.01.2017
@Потребител Санирането е поредна измама. Налепиха блоковете със стиропор и след няколко години в резултат на това че няма проветрение от конденза ще се скапят металните елементи. Никъде не поправиха ВиК и електроинсталациите. Само прах в очите за да се присвоят някакви пари. И с тия договори и сдружения рискът за загуба на жилищата е голям.Това е обяснявано много пъти но няма кой да размисли. Нормално ли е ремонтът на 1 апартамент да е 25 000 лв.? Ами това е почти нов апартамент бе хора.
Потребител · 11:55 · 22.01.2017
@Потребител Мафия и държава са едно и също, понеже БКП мафията откраднаха всички предприятия, когато ти трябва услуга или стока, колкото и да искаш да я дадеш на независима компания то такава няма или е много малко и не може да изпълни поръчката, и така парите отиват пак при мафиозите.След като не им е проверен произхода на парите и конфискувани компания и пари за държавен грабеж.то не можеш да чакаш, че следващия път тези компании нама да те свалят от власт.
Потребител · 12:32 · 22.01.2017
@Потребител Напълно вярно!Първите комунисти които ни казваха,че на запад слънце не грее си пращаха много отдавна дечицата точно там да учат и те ходеха да се лекуват там-при западащите капиталисти,мръсни лицемери.Сега са първи капиталисти и пак крадат и лъжат тъпия си народ!Господ ще ги накаже рано или късно всички мръсници дето окрадаха народа и му причиниха толкова много болка!
Потребител · 12:48 · 22.01.2017
@Потребител Комунистите не само тогава пращаха децата си да учат на запад, и сега го правят , и преди и сега парите са окрадени от държавата. Българската образователна система , подготвя кадри с гтеоритически пшознания , без парктически способности. И като погледнеш управлението на страната , ти става ясно защо е некомпетентно и зашо не може.
Потребител · 12:07 · 22.01.2017
@Потребител Политическата власт може да е в ГЕРБ но икономическата е в БСП,всички държавни заеми окрадени преди 89 и след, както и на други държавни пари се намират заедно с държавните заводи и банки в ръцете на БКП/БСП. Тези са които управляват България не ГЕРБ.Същото си мислел и Хитлер през 33 г че той упрявлявя Гермяния, докато не му е показано кой притежава 95% от държавата и на кой да се подчинява.С което той не се съгласил, и всеки знае какви са последиците.
Потребител · 12:18 · 22.01.2017
@Потребител Който има парите той поръчва музикат, и му свирят каквото той каже.
Потребител · 10:19 · 22.01.2017
Орешарски искаше 1 милиард заем. Гърбавите ревнаха. После дойдоха на власт и взеха 20 милиарда. Това народа го помни
Потребител · 10:28 · 22.01.2017
@Потребител А народа помни ли че 5 миларда лева от 16миларда заем отиоха да им се върнат заради орадените им пари от КТБ, помни ли народа че 80% от всички Еврофондове са подарък и че България трябва да плати 20% от цялата сума за собствените си проекти, за които окрадена от БСП България нямаше пари?
Потребител · 12:20 · 22.01.2017
@Потребител НАРОДА ВИЖДА ЧЕ ГО ОГРАБВАТ ЧРЕЗ ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕРИГИ, ЕНЕРГОДРУЖЕСТВАТА ,ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ, МАРИЦИТЕ , ЗЛАТОДОБИВА. НАРОДА ВИЖДА ЧЕ ГО ОГРАБВАТ ЧРЕЗ НИСКИ СУБСИДИИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЖИВОТНОВЪДИ И ВИСОКИ ЗА ЗАПАДНИТЕ. ТАКА СТОКАТА КОЯТО ВЛИЗА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКОТО ПРОИЗВОДСТВО. НАРОДА ВИЖДА
Потребител · 12:33 · 22.01.2017
@Потребител Неработещи Държавни Агенции,Конторлни органи,Полиция,Прокуратура,Съд-=Цлаба държава, огабен и беден Народ- сравни Чехия или Полша с България за да направиш разлика защо и как?Същите закони и правила важът и за Западна Европа.Проблема е вътрешно Български не външен. Чужди компании просто виждат слабостите и възможноста за повече пари и ползват тази възможност, след като има и подкупни чиновници,защо да не ти дам 100 000 подкуп и ти да ми подпишеш и да взема 1 000 000 държавни авоари
Потребител · 12:42 · 22.01.2017
@Потребител Има нещо което се казва икономии по обем, не можеш са 20 крави да исакш да произвеждаш и се конкурираш с ферма която има 20 000 крави, ,също така има и различни сортове зеленчици и плодове които биха давали големи количеста реколта но не се продават на българския пазар, Този който е инициативен, изобретателен и работлив при равни условия с други, при липсата на рекет, кражби и затваряне на пазар на стоката му, ще бъде много печаливш предприемач.
Потребител · 12:59 · 22.01.2017
@Потребител ТЪПАК. ЕДНА КРАВА В ГЕРМАНИЯ ПОЛУЧАВА 5 ЕВРО НА ДЕН СУБСИДИЯ. КАЖИ МИ ЕДНА КРАВА АКО ПОЛУЧАВА 5 ЕВРО НА ДЕН СУБСИДИЯ В БЪЛГАРИЯ КОЛКО ХОРА ЩЕ ГЛЕДАТ КРАВИ И НЯМА ДА КУПУВАМЕ НЕМСКО МЕСО И МЛЕКО А БЪЛГАРСКО. ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ СТЕ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ТОЛЕРАСТИ
Потребител · 22:06 · 22.01.2017
@Потребител 12 000 е средната субсидия на година за ферма в Германия, средната малка ферма е 60 крави и субсидията се равнява на 0.54 цента на ден, вие си съчинявате басни и си им вярвате.
Потребител · 22:10 · 22.01.2017
@Потребител В Германия също имат този проблем с ниските изкупни цени и фалирането на фермите за мляко.
Потребител · 11:37 · 23.01.2017
@Потребител А кой окраде КТБ???????????????????????? Чии влогове бяха там??????????????????????????
Потребител · 09:55 · 22.01.2017
Това което Нинова казва за 8 милиона българи живеещи над прага на бедноста трябва да си господ да го направиш още щом вземеш власта-една особеност на комунистите е че ако прочетещ статията и- тя е написана по наръчника на БКП/ДС при изготвяне и обвиняване на Враговетя на Народа от Народния Съд.Лъжливо скълъпени обвинения в което те обвиняват във всички престъпления които комунистите са извършили сами, и такива за които въобще не знаеш че си дори и способен да извършиш.Изведнъж откриваш че си по лош и от дявола.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай
ПредишнаСтраница 1 от 2Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент