Борисов: Имам грехове, но не мога да лъжа

Прошка искаме само от народа, защото успехът на ГЕРБ е успех на хората, заяви лидерът на партията

Борисов:  Имам грехове, но не мога да лъжа | StandartNews.com

"Днес е ден за прошка. Прощавайте, ако с нещо сме сгрешили. И аз към вас и вие към мен, но преди всичко към българският народ. При всички случаи е било неволно, а Господ прощава неволните грешки", с тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов започна речта си при откриването на кампанията в София. 

"Лъже ли лъжецът, когато лъже, или казва истината. Който отговори на този въпрос, ще му пиша шестица. Минах цялото трасе на АМ "Струма. Видях как се прави резултат от калта. Това е поредното нещо, което сме направили - не само ГЕРБ, българският народ. Спомянм си как изглеждаше полето по река Марица, преди да стане магистрала. Когато бях кмет тук, в София, имаше грозни, забравени и изоставени казарми. Така беше навсякъде и беше само преди няколко години. И понеже нашето е много видимо и направено,

това е успех за народа

Много упорито се опитват да наложат тезата, че нещо лошо има в държавата. Връзката на ГЕРБ с народа ни различава от всички други! При първото разклащане в доверието, връщаме властта на народа. Аз нямам претенции да съм депутат. Ние усетихме, че не всичко което правим е добро. Загубихме връзката и се отдръпнахме, да се огледаме, да направим нови решения и да надградим това, което правим. Ако народът хареда - да гласува. Аз не искам БСП да гласуват за нас. Те няма да гласуват, както и вие за тях. Какво могат те да ни кажат? Какво построено ще ни покажат? Какво решение на проблем имат? Или си мислят, че като си повтарят лъжите някой ще им повярва", продължи бившият премиер. 

"Госпожите от БСП ги познаваме много добре от 10 години, искат да превърнат дебата ни в махленска свада. Добре, ще го превърнем. Вчера им слушам откриването. Казват, че било истина, че са спрели еврофондовете. Хайде да извикаме експерти да кажат. Те нямат доказателства, а искат кавга, с която да се отврати народа още повече от нас. Като дойдат избори се започва едно и също. Било ни страх, да се разбираме като мъже... Единия иска да се боксира, другия да се бори, трети друго. Ние имаме претенциите да сме политици и да направим по-добро за хората. Като искаш повече пенсии и казваш как ще пребориш контрабандата, да кажат с кого? Как? Искаме да ги видим. Те се обиждат, че искаме да ги видим. Знаят, че ако си покажат кадрите..

Новите им лица са на по 70-80 години - кръвопийци

и другите им са внуци, синове и така нататък. Не се бъркаме в тяхната партия, да правят каквото искат. Но те се опитват да се бъркат при нас и да ни дават оценка. Ние прошка и обяснение дължим само пред народа", каза Борисов.

"Нашият проблем не е идването на власт а какво и с кого ще се случи, ако ние не сме на власт. Желая ви успех!", завърши лидерът на ГЕРБ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай