11:00 ч.

13.09.17

1 мин.

0

7

0

Антон Кутев: За пореден път сме неадекватни

от редактор |

Антон Кутев: За пореден път сме неадекватни

Не вярвам констатациите в доклада да утежнят отношенията между България и Русия. Това, което ще стане е, че за пореден път ще покажем неадекватност. Това каза зам.-председателят на ПГ на БСП Антон Кутев по повод приетия от правителството Доклад за състоянието на националната сигурност за 2016 година, в който се твърди, че Русия е една от основните външнополитически заплахи за България, цитиран от "Фокус".


Надявам се, че това няма да има трайни последствия, това е поредната неадекватност на правителството. Няма истини, които премълчаваме. Въпросът е в поставянето на ясни основи на отношения. Не съм убеден, че в момента те са равностойни между България и Русия. Ние прекалено далеч стигаме с констатациите, обясни Антон Кутев.


Последните няколко правителства показват склонност към определено антируско настроение. Българските политици трябва еднакво добре да говорят и руски, и английски, посочи депутатът от БСП. „Това че поддържаме и бихме могли да поддържаме добри отношение с Москва не значи, че се отказваме от евроатлантическата посока на България. Именно това, че сме членове на НАТО и ЕС означава, че можем да бъдем мост на тези световни сили с Русия и трябва да бъдем, защото имаме обща история", каза още Антон Кутев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

АЗОВЕЦ · 17:23 · 13.09.2017
И АЗ ТАКА НЕ ВЯРВАМ.
АМА ТИ ЗАЩО СЕ ВАЛНУВАШ ТОЛКОВА????
ЗНАЕШ ЛИ КОЙ ОЩЕ СЕ ВАЛНУВА -КАРАДАЙЪЙЪ.
НИ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ .
ИЛИ САМО ВИЕ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ??????
ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Е, ПОД МУХАТА СЛОН И ОТ НИЩО НЕЩО????
АМА ПЪК КАК СЕ ПИШЕ ЗА ВАС??????
БРАВО И АЗ ИСКАМ ТАКИВА ПИАРИ !!!!!!
Потребител · 17:17 · 13.09.2017
айде от заместник председател
ИСТИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП
Потребител · 12:40 · 13.09.2017
ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯТ КОРАБ НА КОЙТО СМЕ СЕ КАЧИЛИ СЕ Е ЗАСИЛИЛ С ГОЛЯМА СКОРОСТ КЪМ АЙСБЕРГА НАРЕЧЕН .РУСИЯ. РАЗБИВАНЕТО ЩЕ Е ЖЕСТОКО. ДА НЕ ЗАБРАВИМ ПОСЛЕ ДА ТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ ОТ КАПИТАНА АКО Е ОЦЕЛЯЛ.
Потребител · 12:00 · 13.09.2017
Американски подлоги. Русия никога не е била заплаха за който и да е. Ако има някой който стриктно да спазва международните спогодби то това е РУСИЯ!
Потребител · 11:23 · 13.09.2017
БРАВО,4Е СИ ГО ПРИЗНАВА6 БЕЗ БОИ!
Потребител · 11:21 · 13.09.2017
Докато не изгоним янките от територията,които предателите гробари им създадоха тук,няма да има прогрес в България.
Потребител · 11:24 · 13.09.2017
@Потребител ВЕ4Е ИЗГОНИХТЕ ВСИ4КИ,ТАКА,4Е ТУР4ОЛЯТА 6ТЕ ТИ ГО ПОДАДАТ ОТЗАД,КОГАТО "ИЗГОНИ6" И КОТКИТЕ ОT БГ!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент