15:20 ч.

13.09.18

2 мин.

0

6

0

Александър Манолев оттегли кандидатурата си за министър на транспорта (ОБНОВЕНА)

от редактори |

Александър Манолев оттегли кандидатурата си за министър на транспорта (ОБНОВЕНА)

Снимка: БГНЕС архив


Номинираният от премиера Бойко Борисов за транспортен министър Александър Манолев оттегли кандидатурата си.


На извънреден брифинг в Министерски съвет той заяви: "Искам от премиера номинацията ми за министър на транспорта да бъде оттеглена. Причината за това е координираната атака, която се провежда срещу мен от една определена група. Със скалъпени твърдения и без доказателства се опитват явно да блокират работата ми в министерство на транспорта".


Манолев подчерта, че атаката не е само срещу него, а и срещу целия кабинет.


Давам си сметка, че всички тези съшити твърдения нямат нищо общо с истината, напротив, има доказателства точно в обратната посока, каза още Александър Манолев. И допълни: "Много въпроси си задавам. Сигурен съм, че и вие имате. Най-важният за мен е защо точно сега някой реши да съшива подобни твърдения, при положение, че аз съм заемал ръководни позиции и преди. Явно обаче някой се притеснява от реформите и политиката, която бих провеждал в Министерството на транспорта. Не мога да допусна да ме вкарат в обяснителен режим".


"Днес имах открит мъжки разговор с премиера и вицепремиера Валери Симеонов. Получих над 6700 преференции. Срещал съм се с много хора по време на последните парламентарни избори. Явно е, че точно сега е моментът да се атакува. Разбирам каква щета се цели да се постигне с това и не мога да го допусна", заяви Александър Манолев. Той се обсъди с адвокатите си какви контрадействия да предприеме. А по въпроса дали ще продължи да бъде заместник-министър на икономика заяви: "Не искам да вземам решения под емоции".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 05:33 · 15.09.2018
Че кой трезвомислещ човек би взел транспорта? Само дупката в БДЖ и летощето ти стигат, за да ти побелеят косите!
емил иванов · 18:09 · 13.09.2018
Във фейсбук си промених профила и града от своге на стара загора за да не ме гледат каква пяница и женкар съм
Потребител · 17:51 · 13.09.2018
Защо бе, защо се отказа??? На БСП-ДПС ли ни оставяш???
Потребител · 17:22 · 13.09.2018
Това ли е човека с най-висок преференциален вот???
Потребител · 16:30 · 13.09.2018
И кво са??? Що беха тия PR статии за момчето от Благоевград, кой се издигнал като управленец? Че отказал милиони на англйски банки да е "пръв на село" в България...
Потребител · 16:04 · 13.09.2018
Хората му тикат хляба в ръцете, той не ще! Горд, разбираш ли.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент