21:45 ч.

10.10.18

1 мин.

0

0

0
Зов за помощ

С молба за помощ към читателите на „Стандарт" се обърна Стоян Рабаджийски от с. Елешница, който страда от рак на белите дробове. Той е пенсионер и месечният му доход възлиза на не повече от 250 лв.
Лекарите го диагностицират с метастаз в белия дроб. За лечението му са изписани лекарства, общата стойност на които е над 700 лв. месечно. Поради ниския си доход Стоян не може да купува необходимите животоспасяващи лекарства и моли всеки от вас за помощ.


Ако желаете, може да помогнете на Стоян Рабаджийски на следната банкова сметка:


IBAN: BG74BPBI79304030143702
BIC: BPBIBGSF
На името на Стоян Рабаджийски


Копирано от standartnews.com


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент