14:25 ч.

14.09.17

1 мин.

0

3

0

Зам.-министър: Искам служителите на МВР да вземат по 2000 евро, но бюджетът не позволява

от редактор |

Зам.-министър: Искам служителите на МВР да вземат по 2000 евро, но бюджетът не позволява

За 4 месеца сме провели 6 съвета за социално партньорство. Не бива да ни обвиняват в липса на диалог. Резултатът е изплащане на паричната равностойност на дрехите, които не са получавали, спиране лимита на бензина. Няма лимит и някои други по-дребни неща, което за 4 месеца въобще не е малко. Това заяви зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, цитиран от БГНЕС.


Настояват нашите колеги да бъдат увеличени заплатите от 1 февруари, други от 1 юли със задна дата. Обяснено им беше преди два дни, че това въобще не е възможно. Политическото ръководство, ръководството на МВР ще работи за увеличение на техните заплати след приемане на бюджета. Ще заложим в бюджета средства, защото те действително са прави, рискувайки живота си всеки ден, че получават ниско заплащане. С колко ще се увеличат, това ще зависи от бюджета, от рамката, от финансовия министър, от нашия министър. Аз искам те да получават по 2000 евро на месец, само че бюджетът на държавата не позволява това, което в момента те искат, обяви още той.


Балабанов присъства на церемонията послучай празника на пожарникарите, който е днес. Беше отслужен водосвет и поднесени венци и цветя пред мемориалната плоча на загиналите при изпълнение на служебните си задължения служители.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:07 · 16.09.2017
Prasni tapi prikaski kato raskriete ubiistvata tel ismami otvi4ania krajbi dalaverite na mutrite s imoti imilio i moje i 3000 eur da iskate saplati no trsbva pod naem da jiveete ne v spart. Vili i skapi koli zezo 6 apsrtsments vili ot babi dadovzi bogat gerber gitin nadebela i toi
Потребител · 09:40 · 15.09.2017
И народът иска вие до получавате 460 лв. ама не става.
Потребител · 22:05 · 14.09.2017
Пари на полицаите се дават за свършена работа,, ако полицая взема подкуп от 20 лв за живот застащаващо шофиране, а държавата губи 300 лева от това , и няма никакъв дициплиниращ ефект от работата на полицията.Разбира се че няма да има пари за увелиечение на заплатите .Нали някой друг трабва да събере данаците от редовните граждани да плати на немарливия полицай които прибира подкуп место да вкара в хазнарта пари орт собстввената си работа, за да му се увеличи заплатата.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент