ВиК в Годеч с нова офис сграда

ВиК в Годеч с нова офис сграда | StandartNews.com

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов присъства на откриването на нова офис сграда на „ВиК – район Годеч" ЕООД – София област. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Сигурен съм, че офисът ще има необходимия автотитет. Убеден съм, че служителите в него ще работят в интерес на хората", заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Той бе придружен от зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, областния координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинския ръководител на ГЕРБ в Годеч Росица Иванова, кмета на общината Радослав Асенов и кметове на общини от София област.

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията посети и православен храм „Св. Димитър Солунски Чудотворец" в Годеч. Той е изцяло обновен през 2008г. с изграждане на нов купол, камбанария, нова камбана и изографисване, благодарение на финансовата подкрепа на ПП ГЕРБ, допълниха от ГЕРБ.

"Изглеждаше, че изграждането на църквата ще бъде трудна задача. Когато поехме този ангажимент, хората не вярваха, че това ще се случи. Те са се наслушали през всичките тези години на много обещания и нищо не се e случвало. Сега обаче вярват", обясни Цветан Цветанов. И припомни, че ГЕРБ е партия, която изпълнява обещанията си и която може да планира реалните и видими резултати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай