21:55 ч.

17.07.17

1 мин.

0

0

0

Велислава Кръстева дари на Плевен Тефтерчето на Дякона

от редактор |

Велислава Кръстева дари на Плевен Тефтерчето на Дякона

Кметът на Община Левски Любка Александрова получи вчера изключително ценен подарък от народния представител от ДПС Велислава Кръстева – над 200 броя копия на тефтерчето на Васил Левски, фототипно издание на в. "Стандарт", издадено със съдействието на Общобългарски комитет „Васил Левски"и Национална библиотека „Св.св.Кирил и Методий".


Подаръкът, заедно с поздравителен адрес и венец за Апостола, връчи общинският съветник от ДПС Тома Терзиев. Любка Александрова благодари с радост за ценния подарък на Велислава Кръстева и Тома Терзиев. Тефтерчето на Васил Левски ще получат младите възрожденци в община Левски."Човешкото въплъщение на героизма в един образ е Васил Левски. Той е най-силният и изразителен пример за това". С тези думи депутатът от ДПС Велислава Кръстева раздаде на младежите от ДПС Плевен тефтерчето на Васил Левски. По време на разговора си с младежите Кръстева цитира и някой от по-малко известните фрази на Апостола. Г-жа Кръстева се включи в инициативата на "Стандарт" Уроци по родолюбие като участва в срещата с ученици от Пловдив посветена на Васил Левски и на светите равноапостоли Кирил и Методий.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент