Вашият седмичен хороскоп /25 ноември - 1 декември/

Вашият седмичен хороскоп /25 ноември - 1 декември/ | StandartNews.com

 

Краят на ноември настоява за цялото ни внимание. Преминахме през една от критичните му фази - около 18 ноември. Тогава дълбинни интереси, силни амбиции и още по-високи стремежи, за които е невъзможно да се говори или да се обсъжда публично, доведоха до промени в нагласите на обществото по конкретни теми. Тази линия все още не е отзвучала и продължава да държи обществените структури, бюрократично-административната система в напрежение - сякаш отново предстоят сериозни промени. Точно между 28 ноември и 1 декември ще се разбере кой, как и до колко правилно е извел себе си, своя бизнес, своите професионални намерения от задънената улица. Останете ли там, делата ви ще циклят.
Горецитираните дни имат важно послание и силна атмосфера. Казват: Напуснете утъпканите пътища, отворете съзнанието си за новите възможности. Никой не трябва да се страхува да прави реформи и да се променя отвътре, но трябва да го направи осъзнато. Никой не трябва да позволява друг или други да го държат в страх или със заплахи.
Между 28 ноември и 1 декември свободната воля трябва да се разгърне, но това може да се случи единствено, ако сме видели новите пътища и не сме се вслушвали в страховитите разкази за предстоящ личен или обществен провал.
Настоящата седмица е време на строителство на новото, различното и заедно с това е важно да използваме нов подход към нещата от живота си за осъществяване на мост между нас и хората, които са ни важни. И защо да не направим крачка към нови познанства, съюзи, които на следващ етап ще покажат значимостта си

Овен

Трудности не ви отказват от пътя

Вие трябва да сте готови на всичко и да пробвате всичко. Ако се появи проблем или се получи пропуск, той трябва бързо да се отстранен. Трудностите, които се появяват по пътя, няма да ви откажат. Дори напротив - ще ви амбицират да действате. Вслушвайте се, моля, в интуицията си и в съветите от общата част. Те ще са ви от полза на 26, 27 и 28 ноември, когато ще имате толкова много неща за свършване, че ще забравите да се оглеждате. Вниманието ви не трябва да е притъпено или отклонено нито за миг. При присъствието на аспекти Меркурий/Сатурн и де факто ретрограден Меркурий е възможно да се стигне до всякакъв род недоразумения Предлагам ви да вкарате в действие своите принципни критерии за оценка на обстоятелства и да не се разколебавате.

Телец

Точен мерник - никой не може да ви отклони

Транзитиращото Слънце черпи увереност от характеристиките на актуалните планетни положения. Никой не е в състояние да ви отклони от намеренията. А и вие разполагате с точен мерник и добри средства за овладяване на всякакви ситуации. Отделно разполагате с подкрепата на Меркурий, Венера и Юпитер, които през тази седмица безрезервно стоят зад вашите обществени изяви. Прават ви самоуверени, бих допълнила, че на моменти си позволявате повече от необходимото. Поради новата поредна ретроградна фаза на Меркурий, препоръчвам на 26 и на 27 ноември да не протакате нещата, внимателно и логически да мислите и да вървите към вземането на решения. Не следващия етап ще е далеч по-важно да работите за подобряване на комуникацията с околния свят.

Близнаци

Честолюбието ви подтиква към изяви

Независимо къде ще сте, вие ще показвате, че сте емоционално свързани с близките си, с родния дом, с нещата, които вече месеци наред подготвяте за решение. Честолюбието ви подтиква към изяви. Мнозина ще направят неща, за които са си мислили, че не им достигат сили или способности, ще направят промени в своята линия на поведение. И правилно! Затова твърдя, че това е вашата седмица. Въпреки, че звучи страхотно, редно е да остана вярна на обективизма и да кажа, че според другите хора действията ви днес търпят критика. Причината е във взаимодействието на рожденото ви Слънце с Меркурий, Сатурн и Нептун от знаците Стрелец и Риби. Не го разчитайте като конфликтно, а го приемете като провокиращо ви да дейставате дипломатично, предпазливо. Поради тези обстоятелства, очаквам новопоявилите се към 26-28 ноември примамливи предложения да не се реализират. Краят на седмицата е неподходящ за важни решения - само ще усложнят живота ви.

Рак

Ръцете ви сърбят за ремонт

Предстои ви неспокоен период. Вие се притеснявате, че не разполагате с достатъчно време за важните неща. И е така. Разбирам какво е да си притиснат от обстоятелствата. Не се залъгвайте, че е възможно "да си посадите" оптимистично настроение. По-добре се съсредоточете върху належащите дела и контактувате усилено с онези, които имат повече опит или познания по темите, които ви вълнуват или по въпросите, които разрешавате. И още един съвет. Не демонстрирайте непукизъм, нито апатия или мързел. Същестуваха повшена опасност от грешки на 26, 27 и на 28 ноември. Те могат да ви костват пари. Единствените часове, които можете да отделите само за себе си, са през дните 30 ноември и 1 декември. Тогава атмосферата наоколо е по-стабилна. Ще изпитате желание да спретнете ремонт или да осъществите отдавнашното си намерение за разкрасяване на домашния интериор.

Лъв

Прегръщате нова идея

Вие се нуждаете от отдих и е добре, че сте взели решение той да е сега. Тази част от нормври е най-подходящият момент за релаксиране, за профилактични прегледи, за грижа за външния вид и кондицията. Потърсете си компания за общи преживявания през свободните дни. Вие се нуждаете от усещането, че можете да споделите преживяванията си и да дискутирате по темите, които ви вълнуват. Транзитиращото Слънцето и Меркурий са силни и повлияват действията ви. Заедно със Сатурн двете планети са в състояние да ви дадат самочувствие и да подсилат желанието ви сами да направлявате живота си. Засилва се увереността ви, че разполагате с материален ресурс и той трябва да ви позволи да постигнете целите си. След неспокойното начало на месеца краят на ноември ще покаже на какво сте способни, когато прегърнете една идея. 26, 27, 28 ноември ще са сложни дни само за онези, които възнамеряват да си изясняват отношенията.

Дева

Отваряйте очите си на четири

Не се надявайте на отдих. Тази седмица от ноември ще ви представи в нова светлина и ще покаже на околните на какво сте способни. Мнозина ще разсъждават по темата дали досегашните им усилия са си заслужавали и дали не е време да погледнат в нова посока. Дали тя ще е в личен план или в професионалната сфера, или и в двете, зависи от личната ситуация при всеки от представителите на знака ви. Вашият астрологически управител Меркурий се подготвя за поредната си ретроградна фаза. Тя ще се осъществи върху територията на знака Стрелец и ще има изключително влияние върху вашите намерения. Моля, отваряйте си очите на четири. Откажете се от вземането на решения, независимо на какъв етап сте с тяхната подготовка. На 26, 27 и на 28 ноември се въздържайте от дискусии, оттеглете се от надпревара, която може да изчерпи всичките ви свободни средства. Не инвестирайте в съвместни проекти. Всичко това ще ви напрегне.

Везни

Подредете програма до края на годината

Как да се възползвате от положителната страна на енергията, която идва към вас от съчетанието Слънце/Марс? Като вземете решение да придвижвате едновременно нови и стари проекти. Колкото сте по-натоварени, толкова по-добре. Ще отметнете доста работа и ще може да си позволите отпуск тогава, когато ви се приискате. Само не се напрягайте. Ако се амбицирате да се впуснете в надпревара със сроковете, рискувате да направите грешка и така те да се отдалечават. Неудовлетвореността ви ще е видна за всички. За да си върнете ритъма, наложете си активен отдих през уикенда, отклонете предложение за пътуване. Съсредоточете се в подреждане на програмата до края на годината. Така ще се възползвате от основното предимство на периода – да останете верни на себе си и да имате повече време за предпочитаните занимания.

Скорпион

Възползвайте се от Меркурий

Вие сте успешни, вие сте новатори. Не се колебайте да действате, но правете нещата дискретно и самостоятелно. Не се хвърляйте към инициативи, които ще ви задължат след това да правите неща, които не харесвате. Транзитиращите Слънце и Меркурий ще се пробват да подсилят страховете, че не се справяте, че някой ви готви капан и прочее. Дори да имате подобни предчувствия, подтиснете ги. Те не са продуктивни и на този етап могат да отведат действията и решенията ви в грешна посока. Лесно бихте им се измъкнали, ако предпочетете да правите познатите ви неща по познатия ви начин и с/сред познати хора. Това темпо и посока поддържайте до 1 декември. На 30 ноември и на 1 декември Венера прави специален аспект с Меркурий. Вие сте единствените представители на Зодиака, които ще се възползвате от неговата енергия: направете всичко възможно да не изпуснете шанса за успех в бизнеса.

Стрелец

Осребрете усилията си

Ноември започна и ще завърши при вас динамично. Ще направя заключение, че бе един неспокоен месец. Многото задачи и поредицата от инициативи са причината да се чувствате претоварени. Но не се оплаквате. Убедени сте, че сега е подходящото времето за нещата, с които сте се заели. И напук на натовареността ви настроението ви е отлично. Раздвижването обстоятелствата във професионалната среда е част от възможностите, които се отварят пред вас. Чувствате, че сте в правото си да диктувате правилата на играта. Благодарение на Слънцето и Сатурн ще утвърдите авторитета си на 27/28 ноември и вероятно ще успеете да осребрите усилията си. Очаквам единствено първите два дни - 25 и 26 ноември - да са напрегнати заради силната дисхармония межу Меркруий/Сатурн. Прогледнете и си дайте сметка, че е най-добре да разчитате за сериозните неща на себе си.

Козирог

Спестете големите разходи

Отличава ви желанието да знаете, да научавате нови неща. В този смисъл сте непоправими идеалисти, защото си позволяте светът да ви изненадва и да ви очарова. Искате животът ви да е пъстър и различен, защото така се чувствате сигурни в себе си. Не съм убедена, че другите ще открият логика в поведението ви, но вие сте родени под знака на Козирог и работите със свои собствени принципи на мислене, които направляват действията ви. Покрай стремежа си да подредите не само своя живот, но да оправите и света, се надявам да сте предпазливи в личния си живот. Не си позволявайте волности и излишни думи, ако дължите на спокойствието. Не сте готови и за големи разходи. Лятото не беше щедро към вас във финансово отношение. На 27, 28 или на 29 ноември хвърляйте по едно око на сметките си и се пригответе да зачертаете някои разходи.

Водолей

Радости и вълнения вкъщи

Вие сте доволни от себе си. Ноември бе труден за вас, но усилията ви дадоха резултат. Постепенно се завръща вашата увереност, а плановете ви се разширяват. Срещи и разговори, проведени в началото на периода ще дадат тон на останалите дни. Препоръчвам ви да наблягате на слубежно-професионалните дела, защото уменията ви да се справяте с организиране и администриране определено са се развили в последно време. Не се боите да ви гледат като човек, от когото много зависи, но който не се страхува да поема и повече отговорности. След 28 ноември ситуацията се променя – вие също. От делови човек се превръщате в разнежен партньор. Много радости и приятни моменти ви очакват под семейния покрив. Това важи и за онези, които ще ви правят компания. Не се скъпете на думи и разговаряйте, ако смятате, че от това ще спечели връзката ви.

Риби

Пак нестабилни емоции

Вие сте разколебани - вътрешно. По своята природа знакът ви е "воден" и "подвижен", което предполага много и непостоянни емоции. Сигурна съм, че сега провокативността ще ви влезе в работа. Не само на работното място, но и в любовта ще ви се наложи да се възползвате от уменията си да убеждавате хората в онова, което чувствате. Настоявайте, че знаете какво им е нужно или какво трябва да направят. Мнозина сред вас ще се посветят на обществена кауза, ще разработват мецанатски прояви и така ще затврърдят своя имидж. Други ще са по-скромни и ще се задоволят с демонстрация на щедрост и великодушие в семейно-домашна среда. След първата вълна на еуфория към 28 ноември ще установите, че сте прибързали с някои заключения, че сте действали импулсивно. Все още не е късно да се възпрете по отношение на нови инициативи. До края на месеца живейте без големи планове за бъдещето. Събирайте идеи пред старта в новата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай