Цветанов уважи празника на Годеч

Цветанов уважи празника на Годеч | StandartNews.com

Радвам се, че в този празничен ден съм тук сред вас и честваме заедно празника на Вашия град. В дни като този, всеки от нас си спомня за това, което нашите деди са съградили и завещали на идните поколения. Важно е и ние да съумеем да запазим духовните традиции на град Годеч. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Годеч, където беше поканен като гост на празника на града. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Правителството на Бойко Борисов полага усилия за развитие на всички населени места в България", подчерта Цветанов.

"Благодаря на кмета Радослав Асенов, който с всички сили и средства работи за изграждането и израстването на Годеч. Уверен съм, че ще продължава да работи със същия хъс и дръзновение както до сега, за да направи общината най-красивото и търсено място за живеене. Радослав Асенов е млад човек, който е останал в града си и иска да работи за Годеч. Но това за него е и огромна отговорност. Всички ние ще работим за развитието и просперитета на Годеч", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

На събитието присъстваха зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметът на община Годеч Радослав Асенов, областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ в Годеч Росица Иванова, кметове на общини от София област и народният представител Ирена Соколова.

Кметът на Годеч благодари на цялата общинската администрация. "Ще направим всичко, за да работим за едно ново развитие на Годеч", заяви Асенов.

"Новият кмет на Годеч е най-младия от София област, но той видимо преобрази града. Представителите на местната власт в София област работят много упорито за гражданите. Правителството даде пари за пътя, което преди беше основен проблем. Градете Годеч и го правете още по-привлекателно място. Нека сме единни и обединени", посочи Росица Иванова. "Радослав Асенов е работил много и това се вижда. Вие имате пълната подкрепа на правителството на Бойко Борисов. Ще финансираме и пътя от Костинброд до Петрохан, който е 22 км. По програмата за саниране се работи", обясни Николай Нанков.

По-рано днес Цветан Цветанов инспектира изцяло реновирана пътна отсечка от с. Балач към община Годеч. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай