Труп до труп по пътищата

Труп до труп по пътищата | StandartNews.com

Черна неделя отбелязваме днес. Труп до труп има по пътищата. Четирима души загинаха при тежък инцидент на шосето Плевен - Ловеч малко след село Брестовец. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за катастрофата е получен минути преди 15 часа. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и центъра за спешна медицинска помощ. По първоначални данни, на второкласен път II-35, малко след село Брестовец лек автомобил, с плевенска регистрация, движещ се в посока е загубил контрол над управлението и се е ударил челно в автобус, с пловдивска регистрация, пътувал в посока Ловеч. В следствие на инцидента на място са починали четирима души, пътували в колата. Няма пострадали пътници от рейса. Движението в участъка на инцидента се регулира от полицейски екипи. На място се извършва оглед.

Освен тях двама са загинали при тежка катастрофа на пътя София-Варна. Инцидентът, станал в района на ловешкото село Микре, е между 3 леки автомобила. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за тежкия инцидента, станал на главен път I-4 на територията на област Ловеч, в района на село Микре е получен в 15.25 часа. По първоначални данни има загинали двама души. Пътят е затворен и двете посоки. Организиран е обход през Сопот.

На главния път Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич са се ударили лек автомобил и зърновоз. Двамата загинали са пътували в леката кола. Сигнал за катастрофата е получен малко преди 12 часа. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на ОДМВР-Шумен, РСПБЗН-Шумен и центъра за спешна медицинска помощ, съобщи пресцентърът на МВР.

По първоначални данни, на главен път Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич, са се ударили лек автомобил "Опел", с шуменска регистрация и товарен автомобил са хасковска регистрация Загиналите са баба и внучето й. В болницата в Шумен е транспортиран в тежко състояние и бащата на детето. Полицията извършва оглед на мястото на инцидента.

14-годишно момче е загинало при катастрофа между Лом и Монтана при инцидент между бус и трактор. П.Д. пътувал с чичо си, който не успял да заобиколи при изпреварване селскостопанската машина е се натресъл в нея. Тийнейджърът е издъхнал в болницата в Лом.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай