Температури между 20° и 25° утре

Температури между 20° и 25° утре | StandartNews.com

Утре ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На отделни места, главно в южната половина на страната ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър. Температурите слабо ще се повишат, максималните ще са между 20° и 25°. Това съобщи за Агенция „Фокус" дежурният синоптик от НИМХ Анна Дякова.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури 19°-21°. Температура на морската вода 17°-18°, вълнение на морето около 2 бала.
Над планините в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра – около 7°.

Във вторник и сряда ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над североизточните и планинските райони ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места ще превали краткотраен дъжд. Температурите ще се повишават. В четвъртък ще преобладава слънчево време, след обяд над Североизточна България и планинските райони ще се развие купеста облачност и на изолирани места за кратко ще превали. Затоплянето ще продължи и максималните температури ще бъдат между 27° и 32°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай