14:00 ч.

07.03.17

1 мин.

0

0

0

Таксите в Техническия университет - София се повишават с 50 лева

от редактор |

Таксите в Техническия университет - София се повишават с 50 лева

12 хиляди студенти с по- високи академични такси от новата учебна година


Таксите в Техническия университет - София се повишават с 50 лева за всички 12 хиляди студенти във висшето училище. Това ще се случи от новата академична учебна година, заяви ректорът на университета проф. Георги Михов.


„Нормално е студентите да са против вдигането на таксите, защото всеки лев накърнява малко тяхното състояние. Ние се постарахме да им обясним, че вдигането на таксите ще бъде в тяхна помощ"- каза проф. Михов. Ректорът заяви още, че с парите от повишените такси ще бъдат инвестирани и използваме за благото на студентите – спортни съоръжения, басейни, лаборатории, които ще бъдат обновени.


Миналия месец Софийският университет "Св. Климент Охридски" също реши да увеличи таксите за повече от половината от факултетите на висшето училище.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент