14:40 ч.

13.10.17

1 мин.

0

0

0

Стартират през март ремонт на пътя София - Калотина

от редактор |

Стартират през март ремонт на пътя София - Калотина

През март 2018 година ще започне ремонтът на пътя София - Калотина, ако няма обжалвания на обществените поръчки, процедурите ще приключат през януари - февруари най-късно, обяви министър Николай Нанков. 


Държавата е направила парична гаранция, за да може да получи помощ от ЕК за 40 млн. лева. Над 20 екологични организации са подкрепили изграждането на трасето край Кресна от магистрала "Струма". "В средата на 2019 годна, каквато ни е и целта, ще приключим с процедурите – ще имаме строително разрешение и ще имаме избран изпълнител, за да може през 2020 година, което е и нашият реалистичен план график, да приключим с цялата магистрала, каза още министър Нанков.


Не само кмета, но и жителите на Кресна разбраха, че техните притеснения са породени от спекулативни и манипулативни твърдения. Създали сме възможност за 4 бизнес зони, места за отдих, места, където да реализират земеделската си продукция. Отделно ще се осигури и бърз достъп до нивите, допълни Николай Нанков.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент