12:35 ч.

10.08.18

1 мин.

0

1

0

Сотир Цацаров за "Стандарт": "Чудесата на България" е гордост за страната ни

от редактор |

Сотир Цацаров за "Стандарт": "Чудесата на България" е гордост за страната ни

Честит 26-и рожден ден на вестника, който задава стандарти в журналистическата професия


Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, кауза. Това са само малка част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на каузата си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по поне един аргумент на младите хора да останат и да работят за родината, "Стандарт" реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, за да ни кажат своята гледна точка защо трябва да останем в България и да работим за нея. Защо това трябва да направят най-вече младите хора - нашето бъдеще. Представяме позицията на Сотир Цацаров, главен прокурор на България.


"Чудесата на България" е
гордост за страната ни


СОТИР ЦАЦАРОВ
Главен прокурор на Република България


Честит 26-и рожден ден на вестника, който задава стандарти в журналистическата професия. Приемете и искреното ми уважение за "Чудесата на България" - една ваша кампания, която буди гордост за страната ни. А надеждата за нея и за българското бъдеще са младите българи.
Мисля, че те са сред най-преданите и най-мислещите последователи на такива патриотични дела. В това е и силата на "Стандарт"!


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:23 · 11.08.2018
26 год.ПРЕДАТЕЛСТВО-не е малко.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент