13:55 ч.

17.07.17

1 мин.

0

2

0

Скара уби младеж на фестивал

от редактор |

Скара уби младеж на фестивал

Младеж е загинал при нелеп инцидент на фестивала „Обзор мези", съобщи агенция "Блиц".  Той е бил нает да върти една от скарите. Токът към нея, обаче, не е бил зазимен.


В момента, в който младежът я включил, го разтресъл силен ток. Преди някой да успее да реагира, той починал.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Живко · 14:27 · 17.07.2017
Бог да го прости!
Токът не бил зазимен!!! В средата на лятото защо да го зазимяват?
Авторът завършил ли е начално образование ? Може би е назначен по програма за интегриране на малцинствата. Ако през лятото се научи да пише почти всички букви и да брои до 20 ще стартира от пети клас. Тогава по физика ще учи и за тока.
Потребител · 14:15 · 17.07.2017
Светла му памет!

Редакцията - ЗазИмен???????
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент