16:05 ч.

13.08.17

2 мин.

0

4

0

Симеонов за акцията си: Ще спрем терора на тарикатите

от редактор |

Симеонов за акцията си: Ще спрем терора на тарикатите

Вицепремиерът Валери Симеонов не се притесни от мощната вълна на недоволство срещу него и излезе в позиция за снощата си акция в Слънчев бряг. Ето какво написа той на страницата си във "Фейсбук":


Тази нощ държавата влезе в ролята си и в "Бедруум" – открита дискотека, работеща в противоречие с редица разпоредби на закона и тероризираща целия залив от години. При първата проверка беше иззета апаратура и изцяло спряно озвучаването. При втората проверка, около 04:00, отново беше спряно озвучаването, с което държавата показа воля и способност да наложи ефективно закона.


Законът и наредбите на Община Несебър забраняват каквото и да било озвучаване в открити заведения след 24:00 ч. Проверките в центъра на Слънчев бряг показаха по-задоволителна картина от предната нощ, което свидетелства за резултатност от действията на институциите. Рецидивистите от "Оксижен" отново тормозеха района с високи децибели, но и новият им комплект апаратура беше конфискуван и се възцари тишина. Що се отнася до обвиненията, че се фокусираме само върху шума, добре е всички да знаят, че две поредни вечери от касата на "Оксижен" се конфискува целият оборот по около 8 000 лева на нощ, налагат се актове по трудовия кодекс, закона за акцизи, данъци и складове, и други.


Все актове, които водят до сериозни санкции за собствениците. За пореден път се видя, че когато има политическа подкрепа, полицията може да си свърши работата безупречно – похвала заслужават специалните полицейски сили, командировани от Пловдив и колегите им от ОД на МВР Бургас. Контролът на държавата върху заведенията и другите търговски обекти в Слънчев бряг и Черноморието ще стане еженощен до края на сезона.


Крайно време е туристическите дейности в България да влязат в рамките на закона, а след началото на следващата пленарна сесия на Народното събрание, да прокараме подготвените промени в законодателството, които да спрат терора на тарикатите над нормалните хора. И не на последно място – следете внимателно кои медии - коя страна ще заемат в битката за налагане на закона. Обвързаностите на подземния свят и престъпниците не свършват само до дискотеките в Слънчев бряг – те оплитат политици, хора от всички власти, редактори и журналисти в медиите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:07 · 14.08.2017
А кога стe влeзeтe в циганскитe гeта г- н Симeонов?Там състо трябва да сe приложи закона! Или за там нe ви стиска?
Потребител · 19:05 · 13.08.2017
Така се прилага закона, не от НС със коването на закони които отнемат години и си остават на хартия, а полиция и държавен апарат мързелуват и не можеш да ги размърдаш.БРАВО.
Потребител · 17:35 · 13.08.2017
браво.
Потребител · 16:51 · 13.08.2017
Прав си Валери и понеже за първи път виждам политик,който да взема присърце “обикновенните“ болки на хората и да действа,а не да се гуца и лигави като повечето миндили в политиката,на следващите избори ще гласувам за теб!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент