СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /27 януари - 2 февруари/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /27 януари - 2 февруари/ | StandartNews.com

Предстои ни да се справим с клюки, интриги, с последиците от нечии нелоялни постъпки. Няма как да не изпитаме разочарование, но също така е възможно да се подготвим за тези събития, за да ги посрещнем подобаващо – със стратегия за действие. Колкото по-малко вътрешни колебания и съмнения изпитваме към настоящия момент, толкова по-леко ще преминем през периода и толкова по-незначителни и безрезултатни ще се усилията на онези, които се опитват да нарушават спокойствието.

Както сами разбирате, най-важно е сега как реагираме на външните атаки. Да не допускаме меланхолията да ни обвземе, да развали настроението ни, тъй като върху тази почва никват и избуяват проблеми във взаимоотношенията на основата на несправедливи обвинения или провокативни жестове.

Точно на 31 януари наблюдаваме Меркурий, догонващ Слънцето на територията на знака Водолей, което предполага успехът да идва само след упорита работа. Във Водолей се е разположила и Венера. Тяхното трио /Слънце, Меркурий и Венера/ ще е особено силно по време на пълнолунието на 31 януари, този път съпроводено от пълно лунно затъмнение.

Пазете нервите си, пожелайте си духовна бодрост и преодоляване на страховете, за да приемете положителната сила от енергията на този небесен феномен.

Сега, когато тя идва от знака на Водолей, управляващ от елемента "въздух", редно е да помни, че се подчинява на неговата воля и стремеж към свобода и независимост. По време на всяко затъмнение, така е и в този случай, астролозите, препоръчват премереност: прегляйте думите, подбирайте поведението си, намеренията, бъдете въздържани по отношение на храна, питиета и прочее.

Февруари започва спокойно. Атмосферата на 1 и на 2 февруари е наситена с очаквания.

Овен

Творчески подем

Не позволявайте нещо или някой да ви отклони от започнатото. Вашите намерения днес изразяват бъдещите ви стремежи. Необходима ви е цел, за да се стегнете и последователност, за да я изпълните. Наясно сте, че подобно съчетаване на възможности, на каквото се радвате днес, благодарение на звездните съчетания, ще поднесе единомислие в професионалните и в личните отношения. С други думи, вие сте в творчески подем. Сега е моментът да изневерите на характеристики като импулсивност и прибързаност. Присъствието на Меркурий, Слънце и Венера от знака на Водолей ви предоставят възможност за промяна на местоработата, за набелязване на нови професионални и бизнес планове, които трябва да осъществите внимателно, макар и по нестандартен начин.

Телец

Не ви остава време за личен живот

Не ви остава време за личен живот. Обстоятелствата ви вкарват във водовъртеж, изчерпващ силите ви. Трудно намирате общ език с околните. Няма защо да се чудите на недоразуменията или че се изправяте пред необходимостта да се обяснявате заради неверни твърдения, клюки. Това ще се случва на работното място, в бизнеса и на обществената сцена и дава обяснение на факта, че между планове и реализация не пасва да поставите знак за равенство. Дали всичко това се случва по ваше желание? Едва ли, но вие си намирате оправдания за несериозността или за отсъствието си на важен разговор. Не разчитайте поведението ви да бъде посрещнато с овации. Присъствието на конкуретнта връзка между Меркурий и Уран ще разгорещи страстите във взаимоотношенията. Вероятно ще посрещнете края на януари в дискусии, спорове, отговарящи на завладялото ви критикарско настроение.

Близнаци

С лекота сте център на внимание

Вие сте креативни и отворени за новото, за предложения и оригинални идеи. С лекота ви се отдава да сте център на внимание и привличате както единомишленици, така и опонетни. През конкуренцията в бизнеса можете да спечелите много: тя ви амбицира да се развивате. Многостранността на вашите интереси ви отвеждат до неподозирани неща като скрити отношения, непредполагани въпросите за настоящето и бъдещето. Те ще започнат да тревожат ума ви през дните около 31 януари – по време на пълното лунно затъмнение. При вас Меркурий проявява силата си по неочакван начин и разголва истини, разбулва скрито-покрито. Във всяки случай очаквайте сериозни разговори в и за партньорството. Възможно е силата на описаните проблеми да се премести в края на периода от лично-интимните към семейно-родствените връзки. Редно е и на тях да обърнете подобаващото се внимание.

Рак

Приключвате с досадни проблеми

Надявам се да се възползвате от благоприятната страна на водещия звезден аспект между Меркурий и Слънцето, за да приключите неслучили се дела, да подготвите за скорошно приключване досадни проблеми, както и сръткави занимания, които ви изтощават и развалят настроението ви. Мекурий не е лековерен наивник, готов да ви повярва от половин дума, макар да застава на 31 януари върху територията на въздушния Водолей. Ако сте си повярвали, че знаете и можете да се справите с всякакви задачи, най-вероятно ще попаднете към тази дата от януари в капана на грешките. Мнозина ще изпитат неприятното чувство, че сами са се поставили в неудобно положение, пропускайки да прочетат или да вникнат в съдържанието на документ или съобщение. Доста от разминавания, недоразуменията и загуба на ценно време на 30 и на 31 януари, както и на 1 февруари ще се дължат именно на лекомислие.

Лъв

Укротете тона, чуйте и другите

Привидно изглеждате спокойни. Това е само част от истината. Вълненията, които изпитвате, са дълбоки и трайни, но все още не се решавате да им даде простор за изява. Пълното лунно затъмнение на 31 януари ще го направи без да ви пита. Прегответе се да действате в обстановка, която не сте предвидили или подреждали. В този случай непременно трябва да се вслушвате в мнението и думите на околните, ако не искате неприятни моменти. Съветите ми тук са насочени главно към необхимостта да укротите тона си, с който разговаряте или давате нареждания. Видно ще е по реакциите на другите, че не приемат ултиматумите ви. От друга страна, затъмнението активизира въображението ви и благодарение на това вие сте дейни участници в делничните събития. На 31 януари Меркурий може да се пробва да замъгли правилната ви преценка. Предлагам ви да не насрочвате за този ден важни срещи и да избягвате вземането на решения.

Дева

Възможности за печалба

За личните ви дела и специално по отношение на вашите материални притежания седмицата може да направи много. Отварят се неподозирани възможности за приходи и печелене на пари, което определено, ще ви ентусиазира да работата с още по-голям размах. Готови сте да покаже съпричастност към общата работа, да се включите в делата на заобикалящите, да станете част от инициативи, които не са ваши. Внимавайте за поведението в тези ситуации. Меркурий в синхрон с Уран е готов да разбулва тайни. Вие знаете какви са причините ви, поради които не желаете всичко да излиза на бял свят. Управлявайте емоциите си и направлявайте отношенията в посоката, която смятате, че е разумна, но без да показвате емоции. Препоръчително е към средата на периода да не подписвате документи и да не предприемате конкретни действия. Пиша за това, тъй като за мнозина е трудно да определят границата между личния и общия интерес.

Везни

Действате на пълни обороти

Нуждаете се промени в бита и битието. Искате делникът ви да е по-шарен, стремите се към подобряване на качеството на живота си. Околните веднага ще разберат, че сте си поставили нови и високи цели. Мнозина ще ви подкрепят и това ще ви мотивира допълнително да вземете решение за преустройство на жилището, офиса или да помогнете друг от семейството ви да се справи с подобна задача. Планетарните условия за целта са перфектни. Грижата за член на фамилията, за подрастващите или за инициативи, съвместно с приятели, съседи ще ви отнеме немалко време между 28 и 31 януари. При положение, че ви се наложи да подновявате договори, да се занимавате с документи, моля, препрочитайте ги внимателно. Меркурий от знака на Водолей ви настройва на оптимистична вълна. Предлагам ви да се възползвате от енергията на своето добро настроение за друго: за общуване, за организиране на семейни тържества или/и за пътуване за удоволствие.

Скорпион

Отстоявайте позиция с воля и твърдост

Краят на януари е за вас период на сериозни преобразования. През седемдневието тeхният акцент се мести върху професионалните дела. Възможно е да се притесните покрай новоизникнали или разбунени проблеми на работното място или във връзка с бизнеса ви. Ще ви се наложи да покаже воля и твърдост за отстояване на позиции. Убедена съм, че ще се справите. Ползвайте за целта енергиите на лунното затъмнение на 31 януари. То поставя акцент на емоциите, а там вие разполагате с дълбочина и простор за изява. Околните дори не могат да предположат колко силни са възможностите ви за въздействие върху обстоятелствата, когато защитавате извоюваното. Всичко това ще се случва на фона на делник, преизпълнен със задачи и с пътувания. Присъствието на аспект Меркурий/Уран ви помага, но и ви създава стрес с постоянните промени на условия и обстоятелства. Внимавайте.

Стрелец

Бъдете нащрек с документи

Меркурий, Венера и Уран управляват следващите дни. Вие сте амбициозни и самомнителни, държите на своето и не чувате околните. Невъзможно е да се стигне до съвместяване на действия и решения. Тази констатация има за цел предупреждение, но ви прави и предложение. Продуктивната страна на аспектите позволява да се подготвят отсега пътувания, промени, проекти, които ще се случат след време. Вярно е, че сега ви блазнят проекти и намерения, които с днешна дата изглежда като фантазия. Тяхната задача е да отвлекат мислите ви далеч от търканията у дома, от неразбирателствата с партньора и от разногласията с приятелите. А като се вземе предвид присъствието на Меркурий във Водолей и това на лунното затъмнение към 31 януари, няма как да не стане дума и за необходимостта от специално внимание при подписване на документи, при вземането на решения за вложения и други подобни.

Козирог

Избягвайте случайни запознанства

Периодът предполага акцентът при вас да падне върху професионалните ангажименти. За съжаление, там не можете да се отървете лесно от хектиката. С цялото си същество сте вглъбени в себе си и сте твърде невнимателни към обстоятелствата. А това околните не само, че забелязват, но и могат да използват в свой интерес. "Въздушното" трио Слънце, Меркурий и Венера, както и пълнолуние, заедно с лунно затъмнение във Водолей настоява да сте по-прикрити и да претегляте какво казвате, какви оценки правите. Меркурий в синхрон с Уран ще се опитват многократно да ви провокират, за да пренебрегнете горното предупреждение. Има вероятност да се разбулят тайни отношения или пристрастия, които не желаете да излизат наяве. Въздържайте се от случайни познанства и от откровения пред непознати на 30, 31 януари и на 1 февруари - още повече, че тези дни са наситени със срещи, разговори и идеи за служебно-професионални проекти.

Водолей

Шопинг и романтика

Някои преоектират пътувания, други се преориентират в професионалната сфера. При положение, че не сте забравили за предупрежданията от общата част, обмисляйте конкретни стъпки, без да пристъпвате към подписване на документи. Тази "забрана" е валидна предимно за дните около лунното затъмнение на 31 януари. За щастие, с това не се изчерпва характеристиката на дните. Убедена съм, че делникът ви ще тече интересно, а задачите ви ще са повече от необичайни. Вместо да затънете в скучна бумащина, ще си разрешите време за преживяния, които пълнят очите и сетивата. Очаквам дори да отделите средства за пазаруване или за осъществяване на романтични срещи. Предлагам ви да не забравяте за Меркурий, придвижващ се от 31 януари през вашия знак и да не очаквате от тези контакти нещо повече от едно приятно преживяване.

Риби

Добро партньорство

Вие се стремите да сте възможно най-близо до любимите хора. Така се чувствате добре, спокойни сте. Смея да твърдя, че това е вашата седмица на партньорството и нищо друго не е по-важно за вас от взаимоотношенията. Краят на януари е изключително благоприятен за семейни събития. Чувство за синхрон и разбирателство ще ви окрили за работа, ще подобри настроението ви. Предлагам ви да използвате енергията на лунното затъмнение на 31 януари за усамотени занимания като подреждане на кореспонденцията, например. Имате нужда от съсредоточаване. Тук е мястото да ви припомня, че се намираме в самото начало на пътешествието на Меркурий през знака на Водолей. Оттам той е склонен към подмолни действия. Възможно е да решите, че сте намерили изход за съществуващ имотен, имуществен или финансов казус. Но реалността ще се окаже много по-различна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай