СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /19 - 25 май/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /19 - 25 май/ | StandartNews.com

Планетата Венера е на територия на знака Рак от 19 май. В своя ход тя догонва Луната и се противопоставя на Сатурн. На преден план излизат тежки и емоционални теми, замисляме се за отношенията си, за връзките си, разглеждаме тях и живота си под лупа.

Връзката Венера/Сатурн /той е и ретрограден/ предполага темата за любовта между майка и дете, между създател и творение да придобие значението, което винаги сме искали да има. Очакваме и се надяваме да получим доказателства за присъствието на взаимност, на искрени и дълбоки чувства, както и на разбирателство между поколенията.

Задължително е да уточня, че всичко ще се случва от гледната точка на емоционалността, а не на рационалното мислене.

И тези процеси се развиват на фона на една напрегната връзка между Слънце/Нептун, която много държи да ни дава нагледни уроци за това какво следва, когато си позволим да нарушим звездните и житейските принципи.
Дните около 25 май ще са показателни в това отношение и ние ще го разберем по невъзможността да постигнем онова, което най-вече желаем – своите цели. Все нещо ще застава на пътя ни. Именно в този момент, моля, запитайте се дали не сте пропуснали урок от миналото и потърсете за ориентир принципни положения. Работа също ще ви свърши едно допитване до мъдростта на миналото или съвет след зряла, съзнателно търсена среща с опитни и разумни хора. Пълнотата на общуването е залог за успех днес.

Надявам се, вече сте разбрали, че дните между 19 и 25 май са ни подарък от звездите. Днес планетите, за които вече споменах и тяхната връзка с Юпитер, ни даряват с изключителни духовни сили. Личните ни постижения, личните ни духовни и интелектуални прозрения могат да променят живота ни в позитивна посока!

Важно е да имаме връзка със себе си, да разбираме своята душа, да знаем как да вървим напред и как да се развиваме. Далеч по-маловажно и незначително за постигането на новите ни цели ще се окаже необходимостта от подсигуряването им с материални средства, постигнато с комбинации и машинации. В един момент те само ще пречат на събитията или ще се окажат безпрекословно остарели, архаични и непригодни за използване.

Овен

Използвайте дипломация, за да спечелите

Вашите фантазии и желания са безгранични. Мислите мащабно, действате с визия за бъдещето, но не забравяте да украсите делника си. Присъствието на Венера от полето на Рак и на Меркурий от полето на Телец ви подтиква да си обръщате повече внимание. Не може да устои на изкушението на витрините, на предложенията. Изобретателността ще ви позволи да претворите видяното по шарения свят с подръчни средства в нещо, което ще впечатли всички. Сега можете да предлагате, защото другите са готови да приемат. Изполвайте новата ситуация за раздвижване на отношенията с колегите на работното място, с конкурнти или с клиенти, както и с хората, на които разчитате да придвижват важен за вас въпрос. За целта се доверете на способността си за свободно общуване с околните и света. Най-полезни ще са ви дипломацията и опита през между 21 и 25 май.

Телец

Бдете зорко над финансите

Искате да пътувате, искате промени, искате силни изживявания, но първо прегледайте финансите си. Ще ви стане ясно, че не можете да се надскочите и да си затворите очите за реалността на фактите. А те казват, че са нестабилни, както и кондицията ви, която към момента не е може да поеме големи натоварвания. Предлагам ви на 24 и на 25 май да не се насилвате. При положение, че решите да загърбите очевидните истини, пригответе се да посрещнете последиците. Но като гледам настройката ви, сигурно ще се решите да рискувате. Бих ви подкрепила само при положение, че сте се въоръжили за борба с обстоятелствата с достатъчно на брой нестандартни творчески идеи. Така ще постигнете подобряване на материално-финансовото положение. За да избегнете всяка възможност за провал, на 21 и на 22 май обсъдите бъдещите си намерения с близки и доверени хора. Техните съвети могат да ви вдъхнат увереност.

Близнаци

Любопитството ви провокира

Дойде моментът да сте самите себе си. Не е необходимо да се притеснявате, че сте разностранни, неразбираеми за околните или любопитни. Всички говорят за полезността на любознателността, която ни отваря очите за непознатия свят. Днес вие мислите по друг начин. Онова, което е интересно, ново, причудливо ще търси да ви открие, защото вижда във вас застъпник на правата си. В края на май стигнахме до времето за равносметка и за оценка, покрай които ще стигнем до задълбочената самооценка. Близнаците са онези, които първи ще разберат, че сега във въздуха лети любов. Но не онази плътската, а емоционално-сантименталната вълна, която може да залее всичко и всекиго. Те изпитват силни чувства и страст, които определено имат силата и способността да ги променят. Последните два дни от периода, 24 и 25 май, са моментът на истината за онова, което изпитват, за отношенията и за връзките. Открийте онези, които са или ще бъдат важни.

Рак

Силни дни - 24 и 25 май

Толкова сте сериозни и сте съсредоточено делови. Краят на май е изнервящ и напрегнат период за мнозинството. Вие обаче ще отговорите достойно на изпитанията, които изпраща животът. Готови сте да работите неуморно. 24 и 25 май са вашите силни дни. През тях вие можете да постигнете неща, подготвяни с месеци и за броени часове да се насладите на успех, за какъвто не сте и мечтали. Парите и материалните блага не са вашата тема номер едно. Сигурно често ще чувате, че "сит на гладен не вярва". И е точно така. Не сте готови да омаловажите безхаберието и неинициативността да заобикалящите за техните финансови затруднения. След 25 май атмосферата се променя. Бъдете готови да давате обещания, след като стриктно претеглите собствените възможности, за да сте сигурни, че ще ги спазите. Припокриването на въздействията на Венера/Сатурн може да ви напрегне. Ще сте склонни да вярвате на всичко и на нищо. Някои ще действат едновременно лекомислено и инатливо в сферата на взаимоотношенията.

Лъв

Преодолявате напрежение с лекота

Не всички, които през периода ще застават близо до вас, са ваши приятели. Имате подръжници, имате и защитници, но не липсват недоброжелатели. Мога само да кажа, че се обявяват в подходящ момент. През всеки ден от периода вие сте в състояние да се справите със създаваните от тях затруднения с лекота. Вярно е, че няма да се разминете без напрежение, но бързо ще забравите за него, когато разберете, че сте се разминали с по-сериозните конфликти. По никой начин не преувеличавайте способностите си, не тикайте под носа на другите самочувствието си. Днес се нуждаете преди всичко от спокойна атмосфера и време за реакция. А когато сте напрегнати, не сте съсредоточени. На всичко отгоре, обстоятелства ви напрягат и е напълно възможност някои да се почувстват неразположени. Знайте, че не сте в добра обща кондиция и внимавайте.

Дева

Заложете на сигурното

Разумната и досетливата Дева. Тя е ваша собственост. Нейните черти са достойни за обрисуването на вашия зодиакален портрет. Заобикалящите високо ги ценят и ви завиждат. Днес ще се опитат безцеремонно да си присвоят опит и мъдрост от тях и от вашето поведение. По това кой как се отнася към вас през тези дни, вие можете да разберете много за отношенията си. Не бихте постъпили разумно, ако се опитате да игнорирате този интерес или да се направите, че по никакъв начин не се вълнувате от интереса им, нито от мнението им. Това много бързо ще ви навлече неприятности. И вие ще знаете причината. Тогава ви остава да я отстраните овреме. Вкарайте в основата на своето поведение любов и чувства. Дайте воля на онова, което изпитвате. Заедно с еуфорията си давайте сметка, че има емоции и неща, които няма да се радват на дълготрайност. И все пак имат право на живот. 25 май е вашият преломен ден. Ако вече ви се е приискало да се върнете на земята и да заложите на сигурното, изберете точно тази дата.

Везни

Не оставяйте бизнеса и емоциите на самотек

Обществото се нуждае от вашата способност да давате ясни, категорични и най-важното – справедливи оценки и решения. Ще имате много работа през периода и ще трябва да си сътрудничите с околните. По никакъв начин не приемайте горните думи като възможност да прехвърлите другиму задачите. Характерът на периода изисква да следите зорко онези дела, ситуации и отношения, на които държите или разчитате. Без контрола ви нещата няма да се случват по желания начин. Независимо от натовареността ви на работното място, в бизнеса ли по линия на обществената ви дейност, не оставяйте личните дела и отношенията на самотек. Контролирайте ги и дистанционно, докато отсъствате от дома си поради заетост. Вие се нуждаете от напредъка в професията и от чувството за присъствие на стабилно, сигурно пристанище зад стените на вашия дом.

Скорпион

Нова личност в кариерата ви

Не бъдете самоуверени до забрава. Вие имате сили и качества да се справите със сложната ситуация, създавена от прехода от знака в знак на трите планети: Слънцето и Венера сменят тези дни своето небесно пристанище. Не спирате да се питате дали сте на прав път, дали усилията ви ще донесат очаквания резултат? При положение, че не сте се подлъгали по нечие ласкателство, което цели да ви подведе, ще вземете правилно решение. На 24 и на 25 май обстановката, а и атмосферата ще се менят бързо и често, а вие трудно ще влизате в крак с актуалните изисквания. Това не е толкова страшно. По-важното в случая е вашето внимание да е съсредоточено върху детайлите, да сте предпазливи при работа с режещи инструменти и при шофиране. Преди да стигнете до този момент, има нещо важно и съществено, което може да промени нещата в делника, стига да го допуснете до себе си: нова личност носи нови идеи и заряд на вашия професионален живот. Огледайте ги.

Стрелец

Въздържайте се от критики

Не ви свърта на едно място. Делникът ви изтощава с неслучването на интересни събития или с битовизмите, които се трупат, независимо от решението ви да правите нещата там по нестандартен и творчески начин. Продължава да е все така актуална тенценцията, изваждаща на преден план по важност личността на човека до вас. Това не е по вкуса ви. Оттук до появата на недоразумения с различен характер няма да чакате дълго. Най-напрегнатите ви дни ще са в началото на периода. На 24–25 май си наложете да сте по-въздържани в оценки и критики - спестявате си главоболия, а и си оставяте време за занимания за разтуха. Толкова близко сте до предела на услията си запазите спокойствие, докато другите изпитват нервите ви, че е по-разумно да се отдадете на усамотение. В края на седмицата атмосферата се изпълва с нови планетни вибрации и вие ще обръщате повече внимание на партньора и семейните дела.

Козирог

Изберете компромиса пред сблъсъка

Трябва да сте разумни. Обстоятелства, хора, събития ви предизвикват да реагирате импулсивно, емоционално или да вземете решение, водени от парещите мисли в главата си. Много ще ви е трудно днес да сте верни на природата си. Прагматичният Козирог не харесва моментите на неконтролируем емоционален поток и не иска точно тогава да се показва пред хора. А дните от 21 до 25 май са точно такива. Имате вариант да ги използвате за по-леки и неизискващи пълна концентрация задачи, както и да сгъстите дневната си работна програма, за да можете на спокойствие да прекарате свободните часове като се посветите на семейни дела и домашни занимания. Спокойствието на тази атмосфера, заедно с нарочни грижи за здравето, ще направят чудеса за напрегнатата ви психика. На 24 и на 25 май предпочетете компромиса в отношения пред нова конфронтация.

Водолей

Стрес до 23 май

Днес животът ви е изцяло е под властта на настроението. Вие искате – нещата стават. Не желаете за ви забъркват в нещо и да ви правят страна по даден казус – нищо не се случва. Как го правите ли? Инатите се да примете чуждо мнение и сте изключително скептични по отношение и на предложенията. Не може да се живее дълго нащрек. Ще се наложи да се съгласите с мен и поради още една причина. Мнозина се усещат изморени, други – нестабилни и в лабилна кондиция. Трябва да ви го кажа, за да ви подтикна сами да разпределите така тежестите и отговорностите през седмицата, че да остава свободна част в програмата ви, която да използвате по предназначение – за стабилизиране на здравето. Трябва да си дадете сметка, че 20, 21 и 22 май са силно стресиращи дни. Вашето тяло и вашият дух са под натиска на обстоятелствата и под страха от провал или проблем. Време е да се отпуснете. След 23 май вашата ситуация показва видимо подобрение.

Риби

Риск от омагьосан кръг

Продължавате да се вълнувате от събитията наоколо. Ангажирани сте да обяснявате и да пояснявате на заобикалящите колко е важно човек да е привърженик на определена кауза и да й се отдава. Към 23 май приоритетите, които застъпвахте в началото на годината, вече ви изглеждат, дори трябва да ви изглеждат архаични. Не можете да го обявите ей така. Искате да го направите, както следва и търсите опора във вижданията на околните. 24 и на 25 май е добре да използвате за синхронизирането на своите близкосрочни намерения с тези на близките ви. Още повече, че характерът на астрологическите фактори в края на май позволява да напредвате бързо там, където съсредоточавате усилията си. Тегли ви към тайнственото, непознатото, неразбираемото. Дано да не решите да използвате тези свои сила и способност за разнищването на стари спорове и конфликти. Така ще попаднете в омагьосан кръг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай