СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /16 до 22 юни/

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /16 до 22 юни/ | StandartNews.com

Борбата е в душата. Тъмните сили винаги искат да победят. На 16 и 17 юни те ще са във вихъра си. Вътре в нас мисли и желания искат да получат удовлетворение. Няма да е лесно, защото става дума за страст и ревност. Характеристиката на следващите дни не позволява обаче плановете за отдих да се развият. Поне не до края на периода.

Конфигурациите на звездното небе са се подредили така, че да ни подтикнат в друга посока. Онези, които е подчинило, нямат шанс за съсредоточаване върху обещания и надежди. Особено силен в това отношение е 17 юни. Тогава наблюдаваме удвоено положително въздействие от страна на Слънце/Меркурий и Меркурий/Уран, а атмосферата на дните се зарежда с условия, благоприятстващи правенето на бизнес, воденето на преговори. Надлъгвания също няма да липсват. Мога да потвърдя, че техните вибрации създават предпоставки за успех в начинанията, дават тласък на идеите. Колкото по-оригинални са нашите хрумвания, толкова повече публика и подръжници ще имаме.

Деловите партньорски отношения ще са раздвижени. Възможно е да останем очаровани от нечие поведение или от нечии решения. Оставаме в очакване. Не само в делничното и работното пространство намират място приятни събития. Откриваме ги и в лично-интимната сфера.

Планетните връзки ни позволяват да се доверим на вътрешния подтик, да заложим на стремежа към романтика в отношенията.

Присъствието на силна връзка Венера/Нептун съживява едни отношения и ни поднася други нови, като се очаква да влезем в тях със замах.

Успоредно за втори път през юни 2018 година, се активизира аспектът Сатурн/Нептун. За неговите капани май забравихме през миналата седмица.

На 20, 21 и 22 юни дневното светило, Слънцето, е в превъзходни, хармонични отношения с планетата Нептун и ни позволява да се отдадем на "нищоправенето", разбира се, в границите на разумното. Още повече, че точно към края на периода Марс застопорява своя "ретрограден" ход и обезоръжава всеки, който дръзва да подсеща да се държим агресивно.

Овен

Свобода на избора

Актуалните планетни връзки, които дирижират характера на седмицата, ви предоставят нещото, което вие дълбоко цените - свобода на избора. Покрай него периодът крие предизвикателства и опасности. Трябва да знаете накъде вървите, към какво се стремите и защо го искате. Необходимо е да сте сигурни в себе си и да помните, че, поддавайки се на изкушенията, не трябва да поставите на карта работата си, връзката си, любовта си. Венера и Нептун носят интересни предложения и възможности за раздвижване на ежедневието. За да ги оцените правилно, трябва да пуснете в ход своите принципи. Първо обмисляйте, после отказвайте.
В случая важно е как отсъждате, а не какво ще направите. 20 – 22 юни са изключителни дни точно поради горните пояснения и заради шанса, който ви предлагат за излизане от рутината. През последните дни на периода ще се потвърди правилността на решенията ви и това ще постави на нова основа работни или лични партньорства.

Телец

Блазни ви романтиката

Вие сте настроени романтично - аспектът Венера/Нептун ви променя и най-вече облагородява поведението ви във връзката. А и пред обществото и в професионалното пространство се изявявате по нестандартен начин. Предлагам ви да работите усилено върху себе си през последните дни от периода. Сигурно има какво да промените в облеклото, във външния си вид или в поведенческите маниери, за да съотвества вашето излъчване на присъствието, което искате да внушите. Нуждаете се от силата на обстоятелствата и разчитате те да са на ваша страна, когато изпълнявате важните точки от програмата и се готвите за начинания. Както разбрахте от анонса, заради специалното поведение на Марс атмосфера на дните е неподходяща за заядливи вметвания и критика.

Близнаци

Не обезумявайте от работа

Някои от вас са разчитали на планове, направени през май, които трябва да се коригират поради новите обстоятелства. На други сред вас ще се наложи към 22 юни да задействат усилията си в коренно различна посока, след като преодолеят страха пред неизвестното. И пред всичко това ще трябва да поставите знак за внимание: денят ви е пълен с ангажименти и работа. Остава ви твърде оскъдно лично време. Нямаше да го споменавам, ако този факт не рефлектираше негативно върху настроението ви. Не особено удовлетворяващи ще са резултатите от усилията по конкретен инвестиционен проект. Разумно е да го оставите да отлежи в папките, докато разсъждавате и търсите допълнителна информация, а може би, още подкрепа. Към 18 юни ще се наложи отново да се преговаря или разговоря по него. Много по-леко и лесно ще се справяте с новопоявилите се задачи и ангажименти, ако говорите на един език със заобикалящите. Всяка конфронтация е опасна.

Рак

Определете визия за бъдещето

Събирате преживявяния, живеете активно, оценявате положително дейността, а и работата си. Остава да убедите заобикалящите да се вслушват по-често във вашите заключения, мнения и съвети. Както сами разбирате, седмицата може да се превърне във важен период от това лято. Вашата задача е да решите кое е по-важно: упехът днес или визията за бъдещето. Моята препоръка е да помислите как да си организирате активен отдих, по времето на който да се посветите на занимания, помагащи ви да акумулирате познания. Така си гарантирате увереност - нуждаете се от нея, за да приложите познанията си. Все още планетата Юпитер подкрепя знака ви, докато се противопоставя на Сатурн и Нептун: ще усетите как желанието ви за обществен и материален просперитет нараства и че трябва да разполагате с умения и знания да го управлявате.

Лъв

Трябва да имате очи и на гърба си

Реалността се държи предизвикателно. Не е лесно да се ориентирате в многотията от информации, а и вашите идеи все повече се разширяват и развиват. Така е, когато планетите не ви възпрепятстват, но и не ви позволяват да разчитате на конкретни дела, думи, обещания. Трябва да работите, да действате, защото вярвате. Нека отсъствието на конкретика при планетните влияния и това, че не ви атакуват пряко, не ви служи за оправдание за оглушките, които сте склонни да си правите. Като решите да действате, действайте. 20-22 юни са точно такива активни дни. Мисля си, че ще е далеч по-конструктивно, ако, вместо да се оглеждате за спасителна сламка, овреме да се вслушате във вътрешния си глас. За това спокойно набелязвайте начинания и поемайте ангажименти. Поради присъствие на планети в "огнените" знаци, трябва да имате очи и на гърба си.

Дева

Проверявайте всяка информация

Харесвате се, поощряват ви, хвалят ви. Ще дойде момент да се замислите за причините, но сега летите над проблемите на делника и живеете в свой свят. Последните три дати от седмичния период позволяват желанията ви да се сбъдват. Понякога околните са учудени от предпочитанията ви, но това не ви притеснява. Към 20 юни делата на работната площадка изглеждат подредени. И ще е така, докато се съобразявате с аспекта Меркурий/Нептун и не допускате лекомислени решения или спекулативни действия в поведението си. Продължите ли след този ден да се носите по повърхността, много е възможно да направите стъпки в неправилна посока, да подкрепите неправилна кауза или нелоялни колеги. Новите изисквания към вас са: да се вглеждате в заданията, да четете прилежно указанията и да проверявате надлежно всяка информация.

Везни

Образовайте се

Време е да се присетите, че много неща в делника и от ежедневната ви програма подлежат на контрол. Първо вие трябда да се отчетете пред съвестта си и след това да очаквате да ви се размине малката хитринка. Ако се вгледате обстойно в обрисуваната картина на седемдневието във въведението, ще усетите предстоящото обръщане към ретрограден ход на планетата Марс. Предложението ми към вас гласи да държите под контрол емоциите си, а също така фантазиите си. Със сигурност има какво да си пожелаете по отношение на работната среда, но преди всичко забележките ви се плъзгат по повърхността и не впечатляват кой знае колко останалите. Това ме навежда на мисълта да ви предложа да се съсредоточите върху нещата, които правите сами и самостоятелно: образовайте се, преквалифицирайте се.

Скорпион

Не се правете на герои

Присъствието на Марс в неблагоприятна позиция към знака ви и неговото предстоящо на 22 юни ретроградно придвижване подсказва, че няма как да се разминете без пререкания и конфронтации. От друга страна, предписанията на периода изключват агресия в поведението. Някак си предупреждението ми за пълно въздържане от наставническия тон в общуването става повече от актуално. Каквото и да правите през предстоящия седемдневен период, каквито и задачи да предстоят и дори програмата ви да е преизпълнена с намерения, постарайте се да действате внимателно и предпазливо. Точно сега не трябва да се правите на герои. Повече ще постигнете с предложение за романтична среща на 20 юни. Позволете си два спокойни дни, като подредите програмата си, така че на 20 и 21 юни да имате повече време само за себе си и за предпочитани занимания.

Стрелец

Изплуват лица от миналото

Пригответе се да оценявате и да разглеждате в нова светлина стари въпроси. Предишние намерения, идеите и подходът са не само неефективни, но и ви карат да се чувствате аутсайдери. Не казвам, че това е проблем, а че е тема за размисъл. Вие все така силно се вълнувате за сигурността на съществуването си и търсите доказателства в случващото се днес, че вървите по вярната следа в намирането на нови източници на доходи. Именно в този момент, между 19 юни и 22 юни, събития и процеси от миналото връщат актуалността си. Тях разрешете без изчакване. Определено въпросите, които визирам, са тясно преплетени с лични взаимоотношения. Вие искате да откриете кои са вашите приятели, на кого можете да разчитате и да бъдете сигурни, че няма да ви предаде.

Козирог

Мислите за сватба

Сега за вас светът е приятно място. Така се чувствате и се зареждате с оптимизъм по отношение на бъдещето. Чудесното настроение, в което ще ви свари краят на седемдневния период, отприщващ желания, идеи, намерения и нито едно от тях не се подчинява на обичайните правила и цели. Вие искате да преобразите живота си, да внесете цветен, странен и нов елемент в него, който също така да е привлекателен за околните. Констатирам, че работохоликът Козирог се е потопил в дълбоките води на спомените и се е превърнал в мъркащо котанче, очакващо да го погалят. Неусетно ще вървите към задълбочаване на чувства и отношения. Възможно е някои да пристъптят към брачния олтар или да се врекат във вярност на една идея. Не мога да отрека, че моментът е напълно подходящ. Вие можете да си го позволите, тъй като имате отговорно отношение към света и към заобикалящите ви.

Водолей

Лъскате стари приятелства

Най-хубавото за вас през предстоящите седем дни е потенциалът им за подсигуряване на спокойно ежедневние и на плавен преход между отдих и работа. Не изпитвате никакви затруднения при справянето с делничните въпроси и задачи, но същевременно сте се приготвили да се възползвате от хармоничното съчетание между Слънцето и Нептун/Слънце след 20 юни. Преобразявате с творчески замах битието си, забравяте за екзистенциалните нужди и в края на периода се обръщате към казуси и замисли от миналото, които все още не са намерили съответстващо им решение. Надали те отново ще ви затруднят. Аспектите на седмицата подпомагат творческите процеси при вас. Мнозина ще вдъхнат живот на стари, поизхабени от времето отношения или ще преоткрият приятелства, позанемарени през годините. Дайте тон на предложенията за срещи и разговори през дните 20-22юни.

Риби

Не се заблуждавайте

Вие не се интересувате от света на другите. Затворени сте в преживяванията си. Този процес ще ви отведе до конкретни прозрения, но това не ви дава основание да губите връзка с действителността. Още повече, че онова, което ще се случи в периода 19-22, изисква адекватност. Моля, не се предоверявайте на интуиция и усещания - ще ви вкарат в самозаблуждение и ще решите да действате лекомислено. Бих си позволила да ви поощря на първо място да поставяте сигурността на вашия дом и фамилно-партньорските отношения. При положение, че в момента мнозинството транзитиращи планети са в „огнени знаци", става дума за предпазливост. Направете си застраховка, огледайте финансите си. Последните дни от седмицата са подходящи за консултациия със специалист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай