Съпругата на Спас Русев на визитация при пострадалата полицайка

Съпругата на Спас Русев на визитация при пострадалата полицайка | StandartNews.com

Съпругата на Спас Русев - Диляна, посети пострадала полицайка в "Царица Йоанна - ИСУЛ". Съпругата на собственика на Левски също вдъхна кураж на полицайката.

"Ужасна случка! Спортът трябва да носи радост и удоволствие, сълзите трябва да бъдат само от радост", коментира Диляна Русева за "Блиц". "Пострадалото момиче се е посветила на служба. И аз като жена го приемам много лично. Нека този човек, който го е направил - да се сети, че тази жена е майка, съпруга, сестра... каквито може би и той има", каза съпругата на боса на Левски.

"Да, бях на стадиона. Бях с голяма група приятели, за съжаление съпругът ми не можа да дойде. Като видяхме линейката, се учудихме какво е станало. След мача научих, че е пострадала полицайка, с която днес се запознах. Изключително грозно и недопустимо е това, което се случи. Футболните мачове наистина трябва да бъдат празник, а не подобни грозни и жестоки събития. Полицията трябва да бъде мобилизирана, да има гражданска нетърпимост към подобни хора", продължи Русева.

"Момичето е добре, има белези по лицето, с превръзка е. Предстои й втора операция. Надеждата е, че няма да загуби зрението си. Вдъхнах й кураж, подкрепих я! Казах й, че аз като жена, като гражданин, съм абсолютно възмутена, и че заставам твърдо зад хората на закона, които упражняват своя дълг", сподели Диляна Русева.

"Това младо момиче е професионалист, защото нейната реакция беше: "Какво да се прави, това са рисковете на професията!". Това ми каза. Тя знае, че има риск, това й прави чест. Желаем й по-скорошно възстановяване!", добави съпругата на боса на Левски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай