19:45 ч.

13.08.17

1 мин.

0

0

0

Само 15 минути протест в Асеновград

от редактор |

Само 15 минути протест в Асеновград

Едва 15 минути продължи мирният протест, който организираха тази вечер в Асеновград. Прицината за това е лошото време, обяви Йордан Тодоров от Инициативния комитет, цитиран от "Фокус".


Гражданите не са доволни от мерките, които са предприети в ромското гето. "Ние сме тук и поддържаме огъня на справедливостта. Протестите ще продължават, докато всички недоразумения и проблеми не намерят своето решение, заяви Йордан Тодоров.


Според протестиращите узаконяването на незаконните къщи било почнало още през 2014 г., но резултатите са нулеви. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент