10:10 ч.

13.08.17

1 мин.

0

4

0

Проверки по заведенията в Слънчев бряг и тази нощ

от редактор |

Проверки по заведенията в Слънчев бряг и тази нощ

И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг продължиха проверките на дискотеки, барове и ресторанти, като бяха установени нарушения, съобщава БНТ.


Съвместни екипи на полиция, НАП, Агенцията за храните, Регионалната здравна инспекция и Инспекцията по труда са установили нови нарушители на различни законови и нормативни актове, регламентиращи дейността на заведенията и хотелите в най-големият ни морски курорт. Установени са още нарушения на финансовата дисциплина От НАП са констатирани фискални нарушения и издаване на неистински касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати.


Имало е и нови случаи на наличие на храни с неясен произход и такива с изтекла давност. Регистрирани са нарушени изисквания за пожарна безопасност, както и липса на здравни книжки и трудови договори


 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:04 · 13.08.2017
Лeлee кво ши праят долнитe противни мутри и тeхнитe долнопробни курвeта?
Потребител · 12:13 · 13.08.2017
Boi po kaskite na tezi mutri,ili da si kasat opashkata,kakto gushtera ili v pandela po pijami!
Потребител · 11:26 · 13.08.2017
Priverka da ima po vsi4ki kasina v bg barove restr. Na mutri
Потребител · 10:54 · 13.08.2017
Нищо ново относно хайдутите на морето, новото е вицепремиер трябва да накара държввните органи да работят които иначе гледат на другата страна вземат подкупа и няма проблеми.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент