22:00 ч.

17.07.17

1 мин.

0

0

0

Пощенска картичка потегли от Карлово

от редактор |

Пощенска картичка потегли от Карлово

Пощенска картичка с лика на Васил Левски потегли от родния му град Карлово. Тя е специално юбилейно издание на Български пощи и е постевена на 180-годишнината от рождението на Левски. Церемонията по нейното валидиране се състоя в зала "Васил Караиванов", първият печат върху нея бе поставен от кмета на общината д-р Емил Кабаиванов, заместник-министъра на транспорта и съобщенията Ангел Попов и инж. Атанас Печев, директор на Регионално управление Български пощи на Южен Централен регион.


Пощенската картичка е отпечатана в колекционерски тираж от 617 екземпляра. На нея е изобразен графичен варинат на картината на проф. Пламен Вълчев "Все за тебе мисля, мамо". По случай валидирането на пощенската картичка в зала "Васил Караиванов" бе създадена временна пощенска станция. Десетки граждани, които присъстваха на церемонията си купиха от нея.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент