ПОМОГНЕТЕ! Полицията издирва ученичка от Монтана

ПОМОГНЕТЕ! Полицията издирва ученичка от Монтана | StandartNews.com

Полицията издирва ученичка от Монтана. На 4 януари 12-годишната Лиляна Кирилова е напуснала учебните занятията в Шесто СОУ в областния град и оттогава е в неизвестност, съобщават от МВР.

Момичето е обявено за общодържавно издирване. За установяване на местонахождението й са проведени редица оперативно-издирвателни мероприятия - срещи с негови роднини и познати на територията на Монтана и община Лом, но до момента то не е открито.

Лиляна Кирилова е живеела при дядо си в квартал "Кошарник" в Монтана. Тя е на видимата възраст около 12-14 години, с ръст около 150-160 см, нормално телосложение, права, черна, дълга коса, продълговато, мургаво лице, тънки вежди и дебели устни. В деня на изчезването си е била облечена в черен клин, тъмно яке и бежови ботуши.

Няма документи за самоличност. Склонна е да лъже и да фантазира. Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението й, да уведомят най-близкото Районно управление на МВР или да подадат сигнал на тел. 112, както и на тел: 096 /396 500, 096 /396 491. Анонимността е гарантирана, уверяват от полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай