17:05 ч.

17.07.17

1 мин.

0

2

0

Полицейски протести от София до Бургас

от редактор |

Полицейски протести от София до Бургас

Протестните действия за по-високо заплащане на служителите в МВР ще продължат и след митинга на 5 юли 2017 г. в град София. Това съобщиха от Синдикалната федерация на служителите в MВР (СФСМВР).


Започва серия от регионални протести, като началото ще бъде поставено в София на 18 юли 2017 г. в 18.30 часа пред храма „Св. Седмочисленици". Ще последват регионални протести във Варна (20 юли 2017 г.), Добрич (25 юли 2017 г.) и Гоце Делчев (27 юли 2017 г.)


Протестите ще продължат в Бургас, Благоевград, Перник и други градове. Действията са организирани от регионалните структури на СФСМВР и в тях ще участват и членове на други синдикални организации в МВР.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 06:33 · 18.07.2017
Не полицаите , а народа трябва да стачкува защото нищо не му е наред - нито държавата , нито управлението, нито демокрацията, нито правосъдието, нито образованието нито икономиката, нито МВР, нито всичките му служби ! Затова сме последни и сме потърпевши - всеки ден престъпления , кражби, изнасилвания, побоища, убийства , а уж има хора които да предпазват и наказват престъпниците . Има ли ? Къде са ? А, ето ги- пак реват за заплати наглеците ! Циганите са малцинство и започнаха да ни трепят , а полицията тях пази ! Защо да им плащаме заплати ?
Потребител · 20:23 · 17.07.2017
Бойко ако си мъж уволнявай ! Да стават фермери, земеделци, частни охранители ! Стига сте ги захранвали с бонуси докато не вършат нищо за което им се плаща напротив , грижат се за престъпниците, заработват си от тях че и властта изнудват ! Де Грузинска реформа , ама за това се иска мъж с топки , а у нас няма такъв ! На думи велики , а на дела - мишки .
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент