Питайте звездите за мъжа до вас

Колин Фарел – Близнаци. Личният му живот по-скоро прилича на екшъните, в които се снима, отколкото на романтичните комедии, които ненавижда. Говори се, че бесният ирландец напоследък се е кротнал с една и съща жена, но май никой не вярва в това.

Питайте звездите за мъжа до вас | StandartNews.com

Всеки юнак от силния пол иска да сте неговото "мъжко момиче". Извън поезията това означава: да се справяте с всичко почти сама, да сте винаги готова за капризите му, да го подкрепяте в кариерата му и дори да я побутвате напред с идеално поддържания си маникюр, да изглеждате ако не като някой от ангелите на "Виктория сикретс", то поне, ако може, като от "Сексът и градът"... И така – до безкрайност. Надали която и да е здравомислеща дама би избрала партньор в зависимост от вероятните зодиакални напасвания или конфронтации с него, но все пак ето един бегъл анализ.

Овен
Роден, за да е пръв

Овенът няма умора – но не защото е луд, а защото е роден, за да бъде пръв. Не признава конкуренция: нито в бизнеса, нито в любовта, още по-малко – в секса. Мачка наред, ако някой се опита да посегне към тази дама, която той смята, че владее. Може да бъде ураган, но няма проблем да бъде кротък като агънце. Разбира се, в повечето случаи второто е театър или затишие пред буря. Но ако е влюбен във вас, живот ще си живеете. Знайте – той изисква да бъде единствен. И е готов на всякакви компромиси в името на тази заветна цел. Ако се омъжите за него, да знаете, че не е от най-търпеливите. Въпреки че не е от майсторите, които ги е срам от бързата работа – при него качеството е естествено състояние на бита и духа. Все пак не прекалявайте с измислянето на домакински задължения. Не са стихията му. Ако някой би се осмелил да му тропне с крак, това може да бъде само негова плът и кръв – вашето дете.

Телец
Не го променяйте – губите си времето

Чаровник, който излъчва спокойствие, уют и практичност. Правило номер едно в общуването, свалките и любовта с Телеца: Не се опитвайте да го променяте! Само ще изгубите времето си. Той е безкрайно упорит. А и ако долови и най-малкия намек за подобни мераци, край с връзката ви. Въпреки че е доста търпелив – ако сте достатъчно смела, изпробвайте до каква степен бихте могли да пилите по нервите му. Само че не преигравайте. Рискувате да изригне в нечуван и невиждан до този момент от вас скандал. И още нещо – не прекалявайте с глезотиите по време на шопинг с неговите кредитни карти. Не си пада по разточителството заради самата идея. Просто знае цената на парите – и е наясно за какво служат най-добре. Тоест – не за скъпарски парцалки, а за лукс и естетика на висота. Влюби ли се във вас, е за дълго. Но не си въобразявайте, че ще диктувате играта. Това с Телеца никога не може да се случи. Така че ако не можете да приготвяте кулинарни чудесии, бързо тичайте за тематични книги – не блеснете ли поне веднъж в седмицата с вкусно забъркана и изискано поднесена вечеря на свещи, спукана ви е работата. Ако се омъжите за него, значи сте от големите късметлийки. Той е мъж мечта, гарнирана обаче със съответната солидна доза ревност. Не пропускайте важен нюанс – консервативен е във всичко. Обожава децата си, пръв е на родителски срещи.

Близнаци

Моноспектакъл без край

Всъщност нали знаете, че той не е сам – двойствеността е негова запазена марка. Само се молете да спре до тук. Има мъже, родени под знака на тази зодия, които си въобразяват, че са четирима и повече. С него никога няма да ви е скучно. Моноспектакълът е без край. Важното е да уточните със себе си дали искате цял живот да бъдете зрител – при това не винаги на първия ред и на премиерата. Но това е цената на безкрайното разнообразие. Ако скуката е вашият враг номер едно, то кавалерът Близнаци ще ви задоволи в леглото и извън него. Но, не дай, Боже, на него да му стане скучно. Тогава и двамата отивате на кино от шест до четири. Той изпада в депресия, а вие – в невъзможност да му помогнете. Той обаче е същински барон Мюнхаузен – сам се вади за косата от блатото на бита и сивото всекидневие. Парите за него са средство, с което постига сладкия живот. Дадени му са, за да ги харчи.
Ако вече сте в напреднала фаза на флирта, стискайте зъби – той сигурно постоянно закъснява, но след като прочувствено посипе главата си с пепел, ще ви предложи вместо извинение готина и убедителна забава. Ако вече сте омъжена за него, вероятно вече знаете, че бракът за него е поредният купон. Е, друг въпрос е, че между две наздравици може да има и скандал.

Рак

Мисли ви за майка си

Суперчувствителен, винаги готов за контрастни емоции. Сутрин се държи като глезено дете, на обед – като ужасно зает бизнесмен, вечер – като тиранин, който не е доволен от пропорциите на подправки в блюдото му. Така че жената до него понякога е и майка. По принцип не е приключенец, но обожава пътешествията и опознаването на света. И е готов да ви направи своя съучастничка в безкрайния воаяж. Ако е влюбен във вас, разбира се. А когато го установи, веднага ще ви стане ясно, че и той е от заслужилите артисти – защото всъщност не е небрежният плейбой, за какъвто го мислят някои, а изключително разумен, логичен, практичен и издръжлив на житейските превратности мъж. Досадно отговорен. Умен, много умен – плашещо за конкуренти и врагове. Наденете ли му венчална халка върху пръста, повечето проблеми в живота ви са решени. Не е ревнив повече от необходимото. Докато не му се роди дъщеря – звъни й по три пъти на ден. Има ли обаче работа за вършене, никой не може да го отклони от нея. Неслучайно резултатът е винаги бляскав.

Лъв

Длъжна сте да се влюбите в него

Цар сред животните, цар и в живота. Не търпи други повелители. Нито пък критика, нито някой да му дава акъл, нито да блокира капризите му. Екстравагантен до агресивност. Истината обаче е малко по-различна – и тя се нарича "уязвимост". Понякога маскира комплексите си с напористи жестове и акции. Ако си падне по вас, трябва да се държите така, като че ли сте мечтала за това, откакто сте се родила. Според него вие сте длъжна да сте влюбена в него, да му се възхищавате от сутрин до вечер, да му повтаряте колко е уникален и обаятелен. Той е не по-голям егоист от всички останали представители на така наречения силен пол, но е тотален егоист. Едно от любимите му места е пред огледалото. Излишно е да казваме, че всичко коментирано до тук се умножава по две, когато приемете фамилията му, гръмне ли марша на Менделсон. Добрата новина е, че е лесно манипулируем. Слабостите в характера му са прозрачни като минералната вода, която тече от чешмите срещу Халите. Но е грижовен съпруг – така че всички земни грехове му са простени. А между тях е и склонността му към постоянен флирт с чужди съпруги - но той не отива по нататък, така че споко. Нито за миг не изпуска децата си от поглед – иска все да са първи. Иначе – скандали.

Дева
Оженете го за себе си

Той е Мъжът-Организация. Партньорът-Дисциплина. Мистър "Практичност". Колегата "Анализ". Не закъснява за срещи – лични или по работа. Чете винаги дребните букви в договорите с банката или където и да било другаде. Толкова е наблюдателен, че чак плаши. Но ако се влюби, става плах и нерешителен. Така че вие трябва да направите и първата, и втората, и третата крачка. След като осъзнае, че можете да си прекарвате времето заедно без проблеми, започва да демонстрира своята отдаденост. Никак не му е трудно. Макар и наглед сдържан, няма колебание да премине към секса без особени увертюри. А после вече отношенията ви стават от стабилни по-стабилни. И настъпва моментът, в който можете да го ожените за себе си. След това обаче трябва да внимавате – да сте добра всеки ден, да не ползвате вулгарни изрази, да сте толерантна към мъжките му недостатъци. Гледа си децата с търпение.

Везни

Красив и честен Дон Жуан

Той е красив, чаровен и без проблем се превръща в център на внимание. Особено на женското. Притежава завидна интуиция – най-вече стане ли дума за необятната дамска душа. Предпочита мира пред войната, флирта пред конфронтацията, секса пред битовизмите. Но обича да притежава – особено сърца на невинни девойки. Ревнив е, но не го показва. Влюби ли се, напредва крачка по крачка - стабилно и без опция за провал. Прави детайлен анализ в интервала между всяка следваща акция към обекта на нежните му чувства. Страстен и внимателен любовник. Оценява кокетството, но се отегчава, ако е в прекалени дози. Държи на изрядна фигура, изрядно меню, изрядно подредена къща. Не се притеснява да готви – дори всяка вечер. Но все пак не спекулирайте. Ако се омъжите за него, всичко ще ви е наред.

Скорпион

Измъчвай ме, но ме обичай

Мъж-Загадка. Емоциите му са силни, действията му – невинаги разбираеми и обясними. Мотивацията най-често си остава за него. Излъчването му е всепоглъщащо и той нагло манипулира околните с този факт. Няма проблем да свали която и да е мадама, но стане ли му скучно, край – та ако ще тя да е Бар Рафаели. Пада си по ситуации, в които да затвърди егото си и имиджа на победител. В любовта няма търпение. Държи се като завоевател – с риск да изглежда леко първичен. Хитрините в двубоя с жените му идват отвътре. Иска най-доброто, но и предлага първо качество. В секса е неукротим. В иронията – също. Ако се омъжите за него, ще трябва постоянно да измисляте драми – иначе работата ви е спукана. Можете да бъдете спасена, само ако той е, примерно, режисьор. Към децата си понякога е брутален – иска да са наясно, че в живота има 2 и 200.

Стрелец

Бесен като Индиана Джоунс

Дар от Съдбата. Оптимист, остроумен, услужлив. В добро настроение без допълнителни стимуланти. Винаги е готов да се бори до край. "Не мога" не фигурира в речника му. За него чашата изконно е наполовина пълна, а когато не е, той веднага прави всичко възможно, за я долее до ръба. Притежава яростта за живот на Индиана Джоунс и дискретната романтика на мистър Дарси. Защото влюби ли се, няма втори като него. Вие на мига сте издигната на пиедестал, а в краката ви остават нещастните конкурентки. И тъкмо когато си мислите, че вече сте се озовали в Рая, той се прехласва по друга. Така че или се борете за него, за да ползвате благата от мирното ви съвместно съществуване, или му кажете "довиждане". Защото той няма да се промени. Нито пък някой друг от останалите господа, за които говорим. Дори да се омъжите за него, той си остава момчето тартор на последния или предпоследния ергенски запой. Бъдете философски настроена – все пак е по-добре да се живее с щедър и благороден партньор, отколкото с някой сухар. Прекрасен баща, който всеки ден показва пред децата си, че животът е игра.

Козирог

Страст на кантар

Много затворен. Досадно сдържан. Кариерист от класа. Знае как се печели, но не може да понесе мисълта за загуба. Дори и най-голямата хубавица няма шанс пред него, ако е бедното момиче от махалата. Партньорката му трябва да е умна, заможна, просперираща, ефектна – не че другите самци не искат същото. Но за него всички тези качества са решаващи – и то точно в този ред на степенуване. Успеете ли да го докопате за съпруг, ще живеете удобно. Е, оглежда се встрани, но това са дреболии пред комфорта, скъпите частни училища за децата ви, воаяжите по света, известността му в медиите.

Водолей

Губи ума си по-често от всеки друг

Той е адски артистичен и напълно освободен – в отношението си към традиционните и различните, в тълкуването на света. Разкрепостен в реакциите си. Приема всичко едно към едно – без почуда, без истерии. И колкото повече са предизвикателствата, толкова по-нахъсан е той. Водолеят е откровен експериментатор и дори – когато се налага - реформатор. Но не очаквайте вярност от него. Влюбва се по-често от всеки друг. И всеки път е безкрайно убедителен в неотменността на чувствата си. Естественото напрежение в началото на флирта ви, само го настървява още повече. Любовник от класа. Много си пада по изповедите в най-интимните моменти. Ако споделите с него някаква ваша много съкровена тайна, е ваш поне за няколко месеца напред.

Риби

Печал дори и в секса

Вечната и често необяснима печал на Рибите може да развали и най-добрия секс и най-силната любов, на които те са способни. Другото, което дразни жените у тях, е нежеланието да преборят каквото и да било препятствие. Особено е валидно за мъжете на изкуството. Иначе са романтични - пишат стихове, обясняват се в нежни чувства, готови са да направят всичко за вас, когато са убедени, че е настъпил моментът. Защото при тях и решителността е истински лукс. Понякога могат да минат години, преди да предприемат решителната крачка. Нерядко в душата им е пълен хаос. Но като партньори, съпрузи и бащи са ужасно грижливи. Стига да не ги критикувате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай