Отличникът Иван Влахов: Ще уча в Германия, за да работя в Разлог

Отличникът Иван Влахов: Ще уча в Германия, за да работя в Разлог | StandartNews.com

Избрах да уча в Германия, за да получа добра квалификация. Така, когато се върна ще работим заедно и ще направим Разлог още по-добро място за живеене. Това заяви пълният отличник на гимназия "Братя Петър и Иван Каназиреви" Иван Влахов при откриването на изложбата "Моят град - 10 причини да остана в Разлог", организирана от в. "Стандарт" в партньорство с общината. На специална церемония Иван бе награден за множеството си постижения на конкурси и олимпиади. Отличието му бе връчено от народния представител от ГЕРБ д-р Емил Тончев.

Разлог бе втората спирка от маратона на "Стандарт" в страната за популяризиране на постиженията в градовете.

"Бих разбрал и бих стиснал ръката на всеки, който реши да има кариера в чужбина. Но се покланям дълбоко на всеки, който остане да работи за България". С тези думи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков връчи наградата на газовия инженер Иван Найденов и заяви: Благодаря ти Иване! Найденов отказва предложение за работа в Дубай, за да остане в Разлог. Никога не съм съжалявал за това, каза експертът. Заместник- министърът на младежта и спорта доц. Д-р Стоян Андонов отличи юношите на Волейболен клуб „Пирин"-Разлог, които два пъти станаха републикански шампиони.

Благодаря ви за героизма, каза на пожарникарите в Разлог губернаторът на област Благоевград Бисер Михайлов. Той награди Началника на районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението" в Разлог гл. инспектор инж. Костадин Атанасов Добрев. Наградата в категория "Култура" заслужено бе връчена от председателя на Общинския съвет в града Мария Копанарова на директорката на историческия музей Христина Манова.

Подробности за събитието на „Стандарт", четете във вестника идния вторник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай