МВР министърът откри реновираната сграда на полицията в Берковица

МВР министърът откри реновираната сграда на полицията в Берковица | StandartNews.com

Вътрешният министър Валентин Радев и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова откриха обновената сграда на РУ-Берковица. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Това е първата сграда в града, реновирана по Оперативна програма „Региони в растеж", която се въвежда в експлоатация. Благодаря на кмета на Берковица и на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за избора да бъде обновена именно сградата на районното управление. Този избор говори сам по себе си за уважението и оценката към работата на полицейските служители, заяви министър Радев. Той припомни, че един от основните приоритети на ръководството на министерството е именно да осигури всичко необходимо на служителите си –от униформите, до оборудването им и добрите условия на труд. Това е нашата задача, а една от основните отговорности на полицаите е и да са в помощ на хората, които да им вярват и да ги търсят, подчерта вътрешният министър.

Днес той, заедно със заместник-министъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройство Деница Николова, откриха обновената сграда на РУ-Берковица. На церемонията присъстваха кметът на община Берковица, заместник-главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев, ст. комисар Ивайло Ангонов- директор на ОДМВР-Монтана.

В рамките на работната визита, министър Валентин Радев посети и групата в Берковица към сектор „Зоополиция, кинология и престъпления срещу животните"- ГДНП. Там на място той се запозна с отговорната работа на служителите, от чиято грижа и опит зависи правилното обучение на полицейските кучета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай