Младеж изрита жена в гръб на автобусна спирка в Бургас

Младеж изрита жена в гръб на автобусна спирка в Бургас | StandartNews.com

Младеж прояви необяснима агресия на спирка в Бургас – изрита в гръб и повали на земята възрастна жена, а после на няколко пъти се връщаше при нея, за да я заплашва. При нападението жената, която е на 72 години, е счупила таза си, съобщава bTV.

Действията на младежа са уловени от охранителна камера.

Част от кадрите бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха вълна от възмущение – не само към поведението на младежа, което е извън всякакви норми, но и за действията (и лисата на действия) на околните.

На тях се вижда как мъжът рита възрастната жена в гръб, а хората наоколо, с изключение на друга възрастна жена, дори не реагират и не правят опит да задържат агресора.

Станалото след това е още по-смущаващо.

Младежът престоява на спирката, след което се оттегля, за да се завърне няколко секунди по-късно и да влезе, както изглежда, в спор с жената, която лежи на паважа.

Малко по-късно на спирката пристига автобус, на който младежът се качва, а жената остава сама – и тогава отново пада на земята.

В този момент от автобуса слизат хора, за да ѝ помогнат и едва тук на кадрите се вижда човек, който вади телефона си – вероятно, за да се обади в полицията или за Бърза помощ.

Младежът продължава да е в автобуса, който стои на спирката, след това слиза от него и после отново се качва. Малко след това автобусът потегля.

От полицията в Бургас съобщиха, че извършителят е установен и задържан – това е 26-годишният Ж.К., който е криминално проявен.

Той е временно настанен в център за психично здраве, където трябва да му бъде направена експертиза на вменяемостта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай