Министерството на Павлова пусна поръчка за техника

Министерството на Павлова пусна поръчка за техника | StandartNews.com

Продължава усилената работа на Министерството на българското председателство на Съвета на Европейския съюз по осигуряването на логистиката на събитията, които ще се проведат в първата половина на 2018година у нас. В тази връзка е обявена обществена поръчка на стойност четвърт милион лева за доставка на компютри и офис техника, обяви БГНЕС.

Тя е разделена на пет обособени позиции. За 71 500 лв. без ДДС Министерството на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г. ще закупи 34 лаптопа, 8 настолни компютри, оборудване за сървър, твърди дискове и др. За 88 000 лв. без ДДС ще бъдат закупени и общо 23 мултифункционални устройства – принтери, скенери, копирни машини. Близо 10 000 лв. без ДДС ще струва и закупуването на 29 бр. операционни системи. Още 54 500 лв. без ДДС ще отидат за купуването и оригинални консумативи за копирни и печатащи устройства за нуждите на председателството.

Други близо 30 000 лв. без ДДС ще бъдат платени за офис техника, която е включена в обществената поръчка за доставка на мебели. Срокът за подаване на оферти е 10 октомври. Това е втора поръчка за доставка на компютърна техника за нуждите на председателството.

През ноември миналата година Центърът за подготовка на председателството пусна обществена поръчка за доставка на общо 33 компютъра – 31 лаптопа и 2 настолни на обща стойност малко над 40 000 лв. без ДДС. Поръчката бе прекратена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай