Министър Радев: Няма конфликт между нас и синдикатите

Министър Радев: Няма конфликт между нас и синдикатите | StandartNews.com

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев не смята, че има конфликт между полицейските синдикати и ръководството на МВР, заяви самият той пред БНР. Той каза това по повод писмото на синдикатите в МВР до премиера Бойко Борисов, в което според тях министърът ги е заплашил заради протестите им.

Полицейските синдикати възприемат като зле прикрита заплаха изказване пред медиите на министър Радев от миналата седмица. "Синдикатите да не ни притискат. Ако го правят, аз ще правя обратното. Министър трудно може да притиска, който и да е министър на вътрешните работи. Аз искам друго – в диалог да решаваме всичко", обясни той.

По думите на министър Радев всички въпроси са решени, остава този за заплащането: "Ще бъде решен. Няма друго между нас. Аз не виждам за какъв конфликт и защо правят тези протести."

Министърът на вътрешните работи и директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов откриха обновената сграда на пожарната служба в Севлиево, в която са инвестирани 320 хил. лева. Радев увери пожарникарите, че Министерството работи за решаване на проблемите им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай