06:25 ч.

18.07.17

1 мин.

0

1

0

Левски - 180 години безсмъртие

от редактор |

Левски - 180 години безсмъртие

Днес България ще чества 180 години от рождението на един от най-великите и най-чист от вскички синове - Апостола на свободата Васил Левски. Дяконът вдъхнови цял народ за борба за свобода и сам се жертва за нея. Той остана пример и днес, а така ще бъде до безкрая на времето.


Думите му се цитират и днес от всички, защото тежът и са вечни, макар и да не ги изпълняваме. Цяла страната ще се поклони пред легендата с тържества във всяко кътче. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:30 · 18.07.2017
Неграмотници, пише се "тежАт" а не "тежЪт". Това, че българина го мързи да си отвори устата и да каже "А" вместо "Ъ" не е основание да пишем както ни дойде.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент