Кирил Домусчиев: С тази раждаемост Европа си отива /ВИДЕО/

Кирил Домусчиев: С тази раждаемост Европа си отива /ВИДЕО/ | StandartNews.com

ВИДЕО - ТУК!

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев публикува във Фейсбук видео, което изразява притесненията си за популацията на населението в Европа.

"Тъжно е, Европа си отива! Трябва всички да вземем мерки! Аз имам четири деца. Ние сме християни и трябва да останем такива! Българи, замислете се! От много години помагам за инвитрото и ще продължавам да го правя. Раждайте деца, няма по-голямо щастие от това!!!", написа бизнесменът в социалната мрежа.

Той е притеснен от негативната тенденция и призовава всички да бъдат отговорни и да вземат мерки за преодоляване на негативния феномен. И

Изследване на известна световна медия показва, че населението се топи със заплашителна сила. Международната обстановка и войните унищожават цели нации. Светът се променя. Раждаемостта рязко спада и на места достига до едва 1,3 деца в семейство. В целия европейски съюз средната раждаемост е 1,38. Когато населението на континента обикновено се увеличава, това е заради големия брой мигранти. 30% от населението до 20 години в Европа са мюсюлмани, а в някои страни процентът е много по-голям и достига до 45%.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай