Ива каза "да" на министър Лукарски

Ива каза "да" на министър Лукарски | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов също уважи събитието на брега на морето

Почти пълен състав на кабинета, заедно с премиера Бойко Борисов се събра на брега на морето в Бургас за сватбата на министъра на икономиката Божидар Лукарски и неговата съпруга Ива Йорданова, предаде Дарик радио. Премиерът Бойко Борисов също уважи събитието, което започна около 17.30 часа в петзвездния гранд хотел Приморец.

Гостите за сватбеното тържество започнаха да пристигат още в късния следобед. Сред тях са министрите на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, на транспорта и съобщенията - Ивайло Московски, на земеделието - Десислава Танева, Меглена Кунева, Даниел Митов, зам.-председателят на СДС Костадин Марков и други.

Церемонията по венчаването на младоженците извърши лично кметът на града и зам.- председател на ГЕРБ Димитър Николов. Министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар Лукарски предложи брак на приятелката си Ива Йорданова преди няколко месеца. Красивата годеница, която миналата година излезе от политиката заради любовта си с Лукарски, развива успешен бизнес със САЩ, където е завършила образованието си, и пътува често дотам.

Това е третата сватба в кабинета "Борисов". Преди Лукарски под венчило минаха външният министър Даниел Митов и шефът на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай