20:05 ч.

19.05.17

1 мин.

0

2

0

Деца върнаха портмоне с 3 бона

от редактор |

Деца върнаха портмоне с 3 бона

Ученици от Кърджали, които били на екскурзия в Златоград, намерили портмоне с 3000 лв. и ги предали в полицията.


Това се случило, докато децата се разхождали в парка на родопския град. Те случайно попаднали на портфейла, в който освен парите имало и документи за самоличност.


Първо предали находката си на учителката, която била с тях. При вида на голямата сума пари, тя веднага се обадила на полицията и предали намереното.


В последствие, полицаите разбрали, че портмонето с парите и документите са собственост на 23-годишна жена от Златоград, която малко преди това изтеглила парите. Те били изпратени от мъжа й, който бил на гурбет в чужбина, за да покриват семейните разходи по отглеждането на двете им деца.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:57 · 20.05.2017
3 бона за ляб ли вe?
брау
Потребител · 02:54 · 20.05.2017
аз виждам само 140 лeва
крадeна снимка
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент