Деца изловиха Румен Радев в Пловдив

Деца изловиха Румен Радев в Пловдив | StandartNews.com

Президентът Румен Радев посетил инкогнито Пловдив в компанията на съпругата си Десислава вчера. Държавният глава се разходи по Главната, придружен от дискретна охрана. Присъствието му не останало скрито и скоро Радев бил ограден от хлапета, които се снимали с него, пише marica.bg.

Видяхме го как върви спокойно. Първоначално дори не забелязахме охраната. Децата поискаха да си направят снимка. Тогава забелязахме гардовете му. Попитахме единия дали е възможно да си направим фото за спомен с Румен Радев. Той проведе кратък разговор по радиостанцията и след секунда вече бяхме до президента, разказа майка на две от хлапетата.

Първи до държавния глава се приближил най-малкият Йоан. Радев се обърнал, когато хлапето се приближило, и с изненада попитал: "А, ти кой си?". Момченцето веднага отговорило "Йоан" и застанало за снимката с президента. После към тях се присъединили и останалите Виктор, Антон и Кико.

Най-изненадана останах, когато съпругата на Румен Радев се приближи към мен и предложи да застана до децата и тя да ни направи снимка. Самата тя обаче пожела да остане извън обектива с думите, че не е главният герой, разказа още майката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай