Битият учител: Атанас можеше спокойно да ме убие

Битият учител: Атанас можеше спокойно да ме убие | StandartNews.com

Атанас ми каза, че на него никой не може да му каже какво да прави, дори и президентът да дойде, не може да му каже какво да прави, при което аз на по-висок тон му казах да излезе навън. Той каза „Ей сега ще видиш какво ще стане", излезе навън, върна се с едно дърво и, преди да разбера какво се случва, ме удари по главата, разказа битият учител от гимназията в Садово Антон Велков. Той говори за  bTV.

Велков бе категоричен, че рисковите училища трябва да имат професионална охрата. Той призна също, че се чувства повече от унизен. "Как може да ти се случи подобно нещо? Той можеше да ме убие спокойно", заяви учителят. 

За сега обаче не е решил дали ще напусне. Ще обмисля по време  болничните. "Между тях също има добри деца, и то не малко, това е основното, това беше и в предишното училище. Много често ми се случва, срещам ги навсякъде, идват и ми казват: „Ние дължим много неща на Вас, може би това е най-голямата награда", обяви Велков. 

До седмица нападателят трябва да застане пред съда,за да отговаря за нанесената лека телесна повреда. Роднините на Атанас твърдят, че той е невинен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай