11:40 ч.

10.08.18

1 мин.

0

0

0

26 причини да останем в България

от редактор |

26 причини да останем в България

Министри, депутати, кметове и учени пишат за 26-я рожден ден на "Стандарт"


26 причини да останем в България и да работим за нея събра "Стандарт" днес в специалния брой за своя 26-и рожден ден. Както миналата година, така и сега, предоставихме перото на хората, за които всеки ден пишем - министри, депутати, кметове, учени. Всеки от тях отговори на въпроса: Защо трябва да останем в България и да работим за нея. Особено ни зарадва фактът, че отговорите не бяха формални. Всеки бе отделил от времето си лично да напише своите послания най-вече към младите хора.


26 години "Стандарт" е българският вестник. Всички наши кампании са посветени на каузата България. Днешният брой е първа стъпка от най-новата ни кампания "Моят град", която започва наесен.


Честит празник!


В следващите часове очаквайте всички послания, които може да намерите и във вестник "Стандарт"


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент