1000 рокери от 5 държави окупират Предела

1000 рокери от 5 държави окупират Предела | StandartNews.com

1000 рокери от поне 5 държави се събират в Предела за грандиозен мото рок фест. Старт на събитието ще бъде даден на 20 юли. Очаква се в купона да се включат братя на вятъра от България, Сърбия, Гърция, Македония и Румъния. Рокерите чакат тази година и свои братя от Западна Европа. Домакините от мотоклуб „Пирински вълци" - Благоевград вярват, че на събора ще дойдат и много хора, които не членуват в рокерските клубове, но са привърженици на моторите и рок музика.

Свещеник ще отслужи водосвет и ще освети курбана в петък вечерта. После ще има надпиване с бира. Шоуто ще завърши с рок изпълнения.

Почетната обиколка на Разлог ще започне в събота (21 юли). Преди това хилядите участници в събора ще почетат паметта на загиналия в катастрофа през 2010 г. по време на сбирката на рокерите Петрослав Крумов от Радомир. Те ще поднесат венец на паметната му плоча. След обиколката на града следва състезание по атрактивно каране и гонки. Няма да мине без надпревара за най-много и най-колоритни татуировки, за най-шумен мотоциклет, за най-добра самоделка. Ще се играе боулинг с дамски чорап на главата, ще има и надпревара по лапане на кебапче от мотор и мото дартс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай