Училището на английската кралица кани българчета

Училището на английската кралица кани българчета | StandartNews.com

Британското училище Royal Russel, чийто патрон е кралица Елизабет, идва да набира български кандидати на изложение този уикенд.

На форума в хотел "Хилтън", организиран от "Едланта" и "Скай лайнс", ще бъде и CATS COLLEGE - училището, което е завършил трикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. Идва и едно от най-добрите швейцарски училища LYCEUM ALPINUM ZUOZ. Сред неговите възпитаници са внукът на основателя на Порше - Фердинанд Порше, както и австрийският бизнес магнат и председател на борда на Фолксваген - Фердинанд Пих.

Там се е дипломирал и граф Фабер-Кастел - изпълнителен директор на световната компания за офис консумативи "Фабер-Кастел". Наши кандидати ще търси и SHAFTESBURY SCHOOL - елитен държавен колеж, създаден през 1600 година. Той привлича не само с добрите си академични резултати, но и с факта, че учениците не плащат такси за обучение. Идва и училището на именития дизайнер Джими Чу International School of Creative Arts (ISCA), ще търсят деца с подчертани таланти в сферата на изобразителното изкуството, модата и дизайна. Освен на английски някои от колежите, които ще присъстват на изложението, предлагат обучение на немски, испански и френски. За някои от тях децата ще имат възможност да положат и изпити на място или просто да тестват нивото на езика си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай