Предприемачи се срещат със студенти в АУБГ

Предприемачи се срещат със студенти в АУБГ | StandartNews.com

Предприемачи, мениджъри на утвърдени компании и бизнес лидери ще бъдат лектори в тазгодишното издание на „StartUP Conference" в Американския университет в Благоевград. Форумът ще се проведе за шеста поредна година в петък и събота в университетски комплекс „Скаптопара". Събитието има за цел да срещне предприемачи, инвеститори и утвърдени бизнес лидери с млади ентусиасти, които да получат ценни съвети за това как да развият своите бизнес идеи и да ги реализират успешно.

По време на конференцията студентите на Американския университет в България и всички присъстващи ще имат възможност да общуват с лекторите и да споделят с тях своите вдъхновяващи идеи за стартиране на собствен бизнес.

В тазгодишното издание на форума участие като лектори ще вземат утвърдени в своята сфера професионалисти като Данаил Арапкюлиев, Business Operations Manager в българския клон на френската IT компания „Proxiad", Юли Тонкин, основател на най-голямото събитие за личностно развитие в България „Несеминарът", Никола Янев, президент на Startup компанията Start It Smart, Владимир Карамазов, основател на продуцентската компания Three Bears Entertainment, Леона Асланова, основател на първата специализирана агенция за иновации в България Innovation Explorer, и Симеон Прусийски, зам.-председател на фондация StartUp.

Всички лектори ще представят своите компании и ще споделят опита си в успешното стартиране и управление на собствен бизнес, като ще дадат насоки и съвети за развитие на младите предприемачи. Присъстващите на събитието ще могат да се включат в интерактивни уъркшопи, където под ръководството на професионалистите ще упражнят практически тактики за създаване и промотиране на бизнес идеи.

Достъпът за участие в тазгодишното издание на конференцията е свободен. Основен партньор на събитието е АУБГ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай